info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Jouw pand verhuren

We vallen maar meteen met de deur in huis: Dé Makelaars van Altena regelen alles omtrent het verhuren van jouw pand. Voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Wel zo makkelijk. 

Bij ons kun je dus niet alleen je woning te huur zetten, maar ook voor het verhuren van een bedrijfsruimte of kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. Als allround makelaar in de regio Altena staan we graag voor je klaar.

Een betrouwbare huurder

Verhuren op zich is niet moeilijk, het draait namelijk om het vinden van de juiste huurder. Maar hoe vind je die dan? Je wil het liefst iemand waar je een klik mee hebt en die je vertrouwt. Laat dat maar aan Dé Makelaars van Altena over. Wij zorgen voor een betrouwbare huurder. Met een Huurcheck controleren we potentiële huurders op financieel gebied zodat je er zeker van kunt zijn dat zij hun vaste lasten kunnen betalen. 

Bij DMVA ben je als kind in huis

Dé Makelaars van Altena helpen je op een relaxte, professionele en persoonlijke manier. Benieuwd hoe wij jouw huis kunnen gaan verhuren in de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een goed gesprek en een lekker (en gratis) kopje koffie. 

Neem contact met ons op

Contact

Bel of mail ons

0183 307040

info@dmva.nl

hoe kan ik je helpen?
hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen