info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Dussen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Dussen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Dussen

Ben je van plan om je woning in Dussen te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar Dussen en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Dussen

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Dussen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Dussen en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Kaatsheuvel van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Dussen

Wonen in Dussen

Dussen is een dorp in gemeente Altena, Noord-Brabant. Het dorp ligt boven de Bergsche Maas, tussen Hank, Meeuwen en Babyloniënbroek en onder Almkerk. Door Dussen loopt een N-weg, die iets voorbij Dussen samenkomt met de A27. Via de A27 sta je binnen 20 minuten in Gorinchem en Breda. Het is een rustig dorp met voorzieningen zoals winkels voor de alledaagse boodschappen. Ook is er een bibliotheek, een weekmarkt en zijn er twee basisscholen. In Dussen kan er genoten worden van de natuur langs de Bergsche Maas, maar ook in de bossen van Kornsche Boezem. Verder zijn de Biesbosch en de Loonse & Drunense duinen ook op 10 km afstand te vinden. Het dorp staat bekend door het historierijke kasteel Dussen. Met de gratis pont ‘het Capelse Veer’ steek je overdag de Bergsche Maas over van Dussen naar Sprang-Capelle.

Centrum Dussen

In Dussen is er redelijk wat lintbebouwing, die allemaal samenkomen bij het centrum. Er zijn hier veel tweekappers te vinden, met in het oosten meer rijwoningen en ook verschillende vrijstaande woningen. Naast de genoemde voorzieningen zijn er in het centrum ook een kapper, schoenenwinkel, een huisartsenpraktijk, speeltuintjes en meerdere kledingwinkels te vinden. Aan de rand van het centrum staat kasteel Dussen. Het kasteel staat langs het gelijknamige ‘riviertje’ Dussen en bestaat al sinds 1331.

Buitengebied Dussen

Rond het centrum liggen uitgestrekte landerijen. Rechthoekige weilanden maken plaats voor landbouw en veehouderij. Boven de Bergsche Maas worden deze weilanden gesplitst door het Noorderafwateringskanaal.

Korn

In het Noorden van Dussen ligt buurtschap Korn. Deze buurtschap bestaat uit een aantal straten, met aan de ene zijde uitzicht over platteland en aan de andere zeiden de Kornsche Boezem. De Kornsche boezem is een klein maar fijn natuurgebied. Je kan er heerlijk wandelen door oude grienden, drassig hooiland en bossen.

De Baan

In het oosten van Dussen leidt een lintbebouwing naar buurtschap De Baan. Net als Korn is dit een kleine buurtschap, bestaand uit woningen aan de straat ‘Baan’. Er zijn hier vooral boerderijen te vinden. De buurtschap ligt vlak naast de N-weg.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Dussen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Dussen? Of wil je je woning in Dussen verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Mogen wij u als makelaar Dussen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Dussen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Kaatsheuvel of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Dussen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar in Dussen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Woudrichem of Wijk en Aalburg. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen