info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Eethen?

Dé Makelaars van Altena

Je huis verkopen doe je niet elke dag. Nou, wij dus wel! Niet alleen jouw huis, maar een behoorlijk aantal huizen in de regio van Eethen.

Je woning verkopen in Eethen

Jouw huis verkopen in Eethen gebeurt bij Dé Makelaars van Altena met een persoonlijke en unieke benadering. Uniek, vanwege het volgende: wij presenteren onze woningen op Instagram zoals geen andere makelaar dit in Nederland doet. En met succes; elke video heeft een gemiddeld bereik van minimaal tien duizend views, met regelmatig uitschieters naar twintig-, vijftig-, of honderdduizend views. Op die manier bereik je tenminste potentiële kopers!

Volg ons op Instagram

We kunnen ons voorstellen dat jij eerst wilt weten hoeveel jouw woning in Eethen gaat opbrengen, voordat je start met de verkoop. En je wilt ons natuurlijk ook eerst ontmoeten, voordat je beslist met ons in zee te gaan. Heel begrijpelijk! Daarom bieden we jou een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Tijdens deze afspraak stellen we ons voor, stel jij al jouw vragen, leggen wij het verkoop proces uit, geven we een indicatie van de waarde van je woning en delen we advies waar nodig. Wat jij daarna kiest, is volledig aan jou.

Gratis Waardebepaling

Dé Makelaars van Altena is al meer dan 25 jaar actief in Eethen en omgeving. We zijn een familiebedrijf en staan bekend om onze marktkennis, persoonlijke aanpak en humor. Onze missie is geslaagd wanneer jij aan het einde van het verkooptraject het gevoel hebt dat alles top is uitgevoerd – en dat zónder dat jij je druk hoefde te maken.

App Bel Mail Formulier

Woning kopen in Eethen

Ben je op zoek naar koopwoningen, bedrijfspanden of huurwoningen in Eethen? Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in het dorp Eethen en omgeving. Wij hebben regelmatig verschillende woningen in Eethen te koop staan. Bekijk ons aanbod op onze website en op onze Instagram. Regelmatig delen we ons aanbod eerder op Instagram dan op Funda; volg ons direct op Instagram om niets te missen.

Bekijk ons woningaanbod in Eethen

Volg ons op Instagram

Wonen in Eethen

Eethen is een rustig dorpje in gemeente Altena, Noord-Brabant. Het is hier echt het plattelandsleven dat gekenmerkt wordt door veel groen en water. Winkelen kan in het nabij gelegen Wijk en Aalburg waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Ook Genderen, het dorp ernaast, heeft een eigen supermarkt. Andere aangrenzende dorpen zijn Babyloniënbroek, Wijk en Aalburg, Drongelen en Meeuwen. Hier zijn verschillende horecavoorzieningen, clubs, verenigingen, winkels en een school. Ook is er een goede bereikbaarheid met steden zoals Den Bosch, Breda, Waalwijk en Gorinchem.

In Eethen en de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Onder Drongelen, het dorp onder Eethen, ligt de Bergsche Maas. Hier kan je met de pont de rivier oversteken richting Waalwijk.

Uw woning laten taxeren in Eethen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Eethen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Eethen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg of Wourdrichem. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen