info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram

Makelaar nodig in Werkendam?

Dé Makelaars van Altena

Je huis verkopen doe je niet elke dag. Nou, wij dus wel! Niet alleen jouw huis, maar een behoorlijk aantal huizen in de regio Werkendam.

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Werkendam!

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare makelaar Werkendam met kennis van zaken? Bij Dé Makelaars van Altena heten we u van harte welkom in één van onze vestigingen. U kunt ons vinden in Woudrichem, Sprang-Capelle en Wijk en Aalburg. Waar u ook woont, we zitten altijd bij u in de buurt. We werken met een team van ervaren makelaars en hebben een groot netwerk in elke regio. We ontmoeten u graag in één van onze vestigingen en horen graag van u wat we als makelaar Werkendam voor u kunnen doen. De koffie staat voor u klaar!

Wonen in Werkendam

In de provincie Noord-Brabant, gemeente Altena, ligt Werkendam. Het heeft een inwoners aantal van ongeveer 11.000. Het dorp ligt aan de Biesbosch en de Merwede en is bekend om zijn maritieme geschiedenis en bedrijvigheid in de binnenvaart.
Werkendam heeft een gezellig centrum met verschillende winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, sportverenigingen en een bibliotheek. Je kan er heerlijk genieten van de natuur van de Biesbosch, door er bijvoorbeeld te wandelen, fietsen of varen.
Werkendam is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het dorp ligt aan de A27 en er zijn verschillende buslijnen die Werkendam verbinden met omliggende dorpen en steden.
Werkendam is verdeeld in verschillende wijken en gebieden, met elk hun eigen kenmerken.

Centrum Werkendam

Het centrum van Werkendam is het hart van de dorp en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Ook is hier elke zaterdag markt.

Werkense Polder

Ten oosten van het centrum ligt de wijk Werkense Polder. De werkense Polder is een rustig gebied, met woonhuizen en villa’s. Het is een ideale wijk voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ruime omgeving. In het oosterse deel van de Werkense Polder ligt ‘Achter de Schans’. Het is een buurt die, zoals de naam al zegt, achter de weg ‘de Schans’ ligt. De naam is ook wel bekend van het grote nieuwbouwproject ‘Achter de Schans’ van de ontwikkelaars Jansen en Van Wanrooij.

Vervoornepolder

De Vervoornepolder, ten zuid-oosten van het centrum, bestaat uit twee delen: Het noordelijke deel is voornamelijk een groene wijk met veel ruimte voor wandelen en fietsen, terwijl het zuidelijke deel een mix is van woonhuizen en bedrijven.

Buchtpolder

Ten zuiden van het centrum ligt de wijk Burchtpolder. De wijk bied veel groen en open ruimte, evenals diverse voorzieningen zoals scholen en speeltuinen. Ook bestaat de wijk uit veel nieuwbouwwoningen. Het project ‘de Burght’ is een recent voorbeeld. De koopwoningen van het type ‘De Kempenaar’ zijn al gerealiseerd. De koopwoningen uit het project ‘De Zalmschouw’ staan bij ons te koop.

Welgelegen

Onder de Burchtpolder ligt de wijk Welgelegen. Welgelegen is een rustige wijk, met woonwijken, vrijstaande woningen en villa’s. Het ligt tussen de havens, het centrum en het bedrijventerrein van Werkendam in, dicht bij de Biesbosch.

Bedrijventerrein Werkendam

Ten zuiden en westen van Welgelegen, aan het zuidwesten van bebouwd Werkendam ligt het bedrijventerrein. Hier is ruimte voor allerlei verschillende soorten bedrijven, bedrijfsgebouwen en -panden.

Steurgat

Van zuid naar noord; zo loopt de waterweg Steurgat door Werkendam heen. Doormiddel van een kleine sluis mond het daarna weer op de Nieuwe Merwede uit. Voor deze kleine sluis bevind zicht een jachthaven, en de gezellige buurt het Steurgat.

Buitengebieden Werkendam

Rond het centrum en de bebouwde kom liggen uitgestrekte landbouw- en natuurgebieden, ook wel buitengebieden genoemd. Zo zijn er in het noorden en oosten (Oostwaard) uitgestrekte weilanden, polders en lange sloten te vinden.

Ten zuid-westen vinden we het buitengebied Biesbosch. De Biesbosch is één van de grootste nationale parken van Nederland. Het de perfecte plek om te wandelen, te fietsen en te varen. De kreken, bossen, is een heerlijke plek voor dieren en mensen. Ten noorden van de Biesbosch ligt de Kievietswaard. Dit is een buurt met uitgestrekte weilanden, boerderijen en een aantal woningen.

Over Dé Makelaars van Altena

Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Bent u op zoek naar een makelaar in Werkendam die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet u bij De Makelaars van Altena zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de regio. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op sociale media.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wij zijn actief in de Langstraat, in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena.  Wilt u graag weten wat wij u als makelaar Werkendam allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen. We horen graag van u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen.

Zakelijk en agrarisch

Wij zijn er voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten en agrariërs. Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand dat u wilt huren of misschien wilt kopen? Als deskundig bedrijfsmakelaar helpen we u graag bij het vinden van een geschikt pand. We zijn als makelaar Werkendam diep geworteld in de regio en beschikken over een breed netwerk. We zetten onze kennis en onze ervaring graag in om er voor te zorgen dat u een goede deal kunt sluiten. Ook als agrariër bent u bij Dé Makelaars van Altena aan het juiste adres. We zijn u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van agrarisch onroerend goed. U kunt van ons deskundig advies verwachten. U kunt alles aan ons overlaten, zoals bijvoorbeeld de waardebepaling van het object, controle van de akte van levereing en messcherpe onderhandelingen. We staan u bij alle aspecten van de aan- of verkoop ter zijde. U kunt op ons rekenen. Vele particulieren en bedrijven gingen u voor. Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag van u en heten u van harte welkom in één van onze vestigingen!

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen