info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Werkendam?

Dé Makelaars van Altena

Je huis verkopen doe je niet elke dag. Nou, wij dus wel! Niet alleen jouw huis, maar een behoorlijk aantal huizen in de regio Werkendam.

Professioneel uw woning verkopen in Werkendam

Je huis verkopen in Werkendam gebeurt bij Dé Makelaars van Altena met een persoonlijke benadering. Allereerst nodigen we je uit bij één van onze vestigingen om kennis met je te maken. Graag vernemen wij al jouw wensen met betrekking tot het huis. Vervolgens lopen we samen met jou het gehele huis door en zullen wij je advies geven waar nodig. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het verkopen van alle soorten huizen. Bij het verkopen van een huis kan onverwachts veel komen kijken. Daarom helpen we je graag bij dit proces, zodat je zorgeloos jouw woning kan verkopen. We zullen de verkoop van je woning net zo goed doen als we bij ons eigen huis zouden doen. Bij de verkoop van je huis zullen we je zoveel mogelijk uit handen nemen: zowel waardebepalingen als notariële leveringen zullen wij op ons nemen. Dus voor huis verkopen Werkendam, ben je bij Dé Makelaars van Altena op het goede adres!

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Werkendam

Ben je op zoek naar koopwoningen, bedrijfspanden of huurwoningen in Werkendam? Wij hebben verschillende woningen in Werkendam te koop staan. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Werkendam. Met onze ervaring en kennis van Werkendam kunnen wij u goed vandienst zijn.

Bekijk ons woningaanbod in Werkendam

Nieuwbouw Werkendam

Momenteel (2023 en 2024) zijn er verschillende nieuwbouwprojecten bezig in Werkendam, zoals 'Achter de Schans''De Burcht; Zalmschouw' en 'De Werf'

Het nieuwbouwproject Achter de Schans in Werkendam wordt gerealiseerd door Jansen en Van Wanrooij. De start van de bouw is in eind Q2 2023. De wijk is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Er worden vrijstaande woningen, twee onder één kappers, levensloopbestendige en vrijstaande woningen gebouwd.

Het nieuwbouwproject De Burcht in Werkendam is te vinden aan de Van Heldenstraat. Het gaat hier om tien patiowoningen die te koop komen; vier hoekwoningen, zes tussenwoningen.

Het project De Werf in in het centrum van Werkendam te vinden. Er is veel variatie; de Hoogstraat, het Plein en de Amerscamp.

Wonen in Werkendam

In de provincie Noord-Brabant, gemeente Altena, ligt Werkendam. Het heeft een inwonersaantal van ongeveer 11.000. Het dorp ligt aan de Biesbosch en de Merwede en is bekend om zijn maritieme geschiedenis en bedrijvigheid in de binnenvaart.
Werkendam heeft een gezellig centrum met verschillende winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, sportverenigingen en een bibliotheek. Je kunt er heerlijk genieten van de natuur van de Biesbosch, door er bijvoorbeeld te wandelen, fietsen of varen. 
Werkendam is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het dorp ligt aan de A27 en er zijn verschillende buslijnen die Werkendam verbinden met omliggende dorpen en steden.

Centrum Werkendam

Het centrum van Werkendam is het hart van het dorp en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Ook is hier elke zaterdag markt.

Werkense Polder

Ten oosten van het centrum ligt de wijk Werkense Polder. De Werkense Polder is een rustig gebied, met woonhuizen en villa’s. Het is een ideale wijk voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ruime omgeving. In het oosterse deel van de Werkense Polder ligt ‘Achter de Schans’. Het is een buurt die, zoals de naam al zegt, achter de weg ‘de Schans’ ligt. De naam is ook wel bekend van het grote nieuwbouwproject ‘Achter de Schans’ van de ontwikkelaars Jansen en Van Wanrooij.

Vervoornepolder

De Vervoornepolder, ten zuidoosten van het centrum, bestaat uit twee delen: Het noordelijke deel is voornamelijk een groene wijk met veel ruimte voor wandelen en fietsen, terwijl het zuidelijke deel een mix is van woonhuizen en bedrijven.

Buchtpolder

Ten zuiden van het centrum ligt de wijk Burchtpolder. De wijk biedt veel groen en open ruimte, evenals diverse voorzieningen zoals scholen en speeltuinen. Ook bestaat de wijk uit veel nieuwbouwwoningen. Het project ‘de Burght’ is een recent voorbeeld. De koopwoningen van het type ‘De Kempenaar’ zijn al gerealiseerd. De koopwoningen uit het project ‘De Zalmschouw’ staan bij ons te koop.

Welgelegen

Onder de Burchtpolder ligt de wijk Welgelegen. Welgelegen is een rustige wijk, met woonwijken, vrijstaande woningen en villa’s. Het ligt tussen de havens, het centrum en het bedrijventerrein van Werkendam in, dicht bij de Biesbosch.

Bedrijventerrein Werkendam

Ten zuiden en westen van Welgelegen, aan het zuidwesten van bebouwd Werkendam ligt het bedrijventerrein. Hier is ruimte voor allerlei verschillende soorten bedrijven, bedrijfsgebouwen en -panden.

Steurgat

Van zuid naar noord; zo loopt de waterweg Steurgat door Werkendam heen. Doormiddel van een kleine sluis mondt het daarna weer op de Nieuwe Merwede uit. Voor deze kleine sluis bevindt zich een jachthaven, en de gezellige buurt het Steurgat.

Buitengebieden Werkendam

Rond het centrum en de bebouwde kom liggen uitgestrekte landbouw- en natuurgebieden, ook wel buitengebieden genoemd. Zo zijn er in het noorden en oosten (Oostwaard) uitgestrekte weilanden, polders en lange sloten te vinden.

Ten zuidwesten vinden we het buitengebied Biesbosch. De Biesbosch is één van de grootste nationale parken van Nederland. Het is de perfecte plek om te wandelen, te fietsen en te varen. Met kreken en bossen is het een heerlijke plek voor dieren en mensen. Ten noorden van de Biesbosch ligt de Kievietswaard. Dit is een buurt met uitgestrekte weilanden, boerderijen en een aantal woningen.

Uw aankoop- en verkoopmakelaar in Werkendam

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare makelaar Werkendam met kennis van zaken? Bij Dé Makelaars van Altena heten we u van harte welkom in één van onze vestigingen. U kunt ons vinden in Woudrichem, Sprang-Capelle en Wijk en Aalburg. Waar u ook woont, we zitten altijd bij u in de buurt. We werken met een team van ervaren makelaars en hebben een groot netwerk in elke regio. We ontmoeten u graag in één van onze vestigingen en horen graag van u wat we als makelaar Werkendam voor u kunnen doen. De koffie staat voor u klaar!

Uw woning laten taxeren in Werkendam

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Het team van Dé Makelaars van Altena heeft erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Bent u op zoek naar een taxateur Werkendam of ergens anders? Wij helpen u graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het formulier kun je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Bent u op zoek naar een makelaar in Werkendam die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet u bij Dé Makelaars van Altena zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de regio. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijze op sociale media.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wij zijn actief in de Langstraat, in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena.  Wilt u graag weten wat wij u als makelaar Werkendam allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen. We horen graag van u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen.

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen