info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Zaltbommel?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Zaltbommel of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Zaltbommel

Ben je van plan om je woning in Zaltbommel te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Altena en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Zaltbommel

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Zaltbommel? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Zaltbommel en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Zaltbommel van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Zaltbommel

Wonen in Zaltbommel (gemeente)

Zaltbommel is een stad en gemeente in de zuidwesterse hoek van Gelderland, in de streek de Bommelerwaard.

De gemeente Zaltbommel ligt onder de Waal, ten oosten van de Afgedamde Maas en ten noorden van de Maas. Onder de gemeente vallen de volgende plaatsen: Aalst, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Zuilichem en de stad Zaltbommel.

Wonen in Zaltbommel (stad)

Zaltbommel is een oude vestingstad aan de Waal, met sfeervolle straatjes en een historische en bruisende binnenstad. De binnenstad kent een tal van winkels, terrasjes en restaurants. Het centrum is een volledig beschermd stadsgezicht.

De stad wordt omgeven door Gameren, Bruchem, Rossum en Hurwenen. Aan de overkant van het water ligt Waardenburg. Iets verder weg liggen Brakel, Veen en ‘s-Hertogenbosch.

Zaltbommel, ook wel ‘Bommel’ genoemd, is centraal gelegen aan de A2 en in de stad zelf is een NS station te vinden. Dit treinstation staat in verbinding met Leiden en ‘s-Hertogenbosch. Verder beschikt de stad over moderne sportaccommodaties, zoals een overdekt zwembad, verschillende sportzalen, tennis-, voetbal-, en hockeyvelden. Ook op het gebied van cultuur heeft Zaltbommel het één en ander te bieden. Er is bijvoorbeeld een cultureel centrum met schouwburgzaal en een muziekschool.

In 2023 telt Zaltbommel circa 30.000 inwoners. Zaltbommel wordt ook wel kortweg ‘Bommel’ genoemd.

Het centrum

Het centrum van Zaltbommel is een volledig beschermd stadsgezicht. Het is omringd door stadswallen, vestingwerken en water. Aan de noordkant kijk je vanuit het centrum uit over de Waal. Hier bevinden zich ook de meest winkels.

De Vergt

De Vergt is een grote buurtschap in Zaltbommel, gelegen onder het centrum. De buurtschap is voornamelijk bebouwd met rijwoningen. Hier en daar zijn voorzieningen te vinden, zoals scholen, speeltuintjes, restaurants, winkels en dergelijke.

De Spellewaard

De Spellewaard ligt ten westen van De Vergt. In deze buurtschap zijn ook veel twee onder één kappers en vrijstaande woningen te vinden. Rijen met bomen en kleine parkjes zorgen voor groen. De buurtschap grenst aan de Tijningen Plas; een zwemplas met een aantal strandjes. Ten noorden ligt de plas ‘Kloosterwiel’, een natuurreservaat. Daarnaast bevindt zich een mooi bos om te wandelen.

De Ooijk

Dwars door Zaltbommel loopt de A2. Aan de westkant is veel woonbestemming, aan de oostkant hebben bedrijven zicht gevestigd. Zo ook in De Ooijk Zaltbommel; een bedrijventerrein.

De Wildeman

De Wildeman is ook een bedrijventerrein, gelegen onder Ooijk. Transportbedrijven, grote winkels en warenhuizen zijn hier gevestigd.

Oensel

Verder naar het oosten vinden we Oensel. Een kleine buurtschap, omgeven door landerijen. Oensel bestaat uit boerderijen en een aantal woningen.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Zaltbommel

Ben je op zoek naar koopwoningen in Zaltbommel? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Zaltbommel of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Zaltbommel van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Zaltbommel

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Zaltbommel die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Zaltbommel allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg of Wourdrichem. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen