info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Gameren?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Gameren of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel jouw woning verkopen in Gameren

Ben je van plan om je woning in Gameren te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Gameren, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Gameren

Ben je op zoek naar koopwoningen in Gameren? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Gameren. Met onze ervaring en kennis van Gameren kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Gameren van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Gameren

Wonen in Gameren

Gameren is een dorp in de gemeente Zaltbommel, in de zuidwesthoek van de provincie Gelderland. Het dorp ligt met de Noordzijde aan de Waal. Aan de overkant ligt Haaften. Ten Oosten ligt de vestingstad Zaltbommel, ten zuiden liggen Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen en Gameren en westen liggen Aalst, Zuilichem en Nieuwaal.

Gameren is relatief centraal gelegen. Binnen tien autominuten minuten sta je in Zaltbommel, waar een hoop voorzieningen en cultuur aanwezig zijn en waar een treinstation is. Verder sta je binnen vijf autominuten op de A2.

Centrum

Het dorp van Gameren is voorzien van een grote supermarkt, een bakker, een slager, een basisschool, een kinderdagverblijf en kent een actief verenigingsleven. Het dorp kent wijken met rijtjeswoningen, maar ook met veel tweekappers en vrijstaande woningen.

Buitengebied

Gameren heeft een prachtig buitengebied, met voornamelijk weilanden. In het zuidwesten ligt een bosgebied; De Lieskampen. Aan de Waal liggen de Gamersche Waarden, een natuurgebied met veel water en graslanden. Verder heeft Gameren ook veel kassen en onder het centrum ligt een bedrijventerrein.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Gameren

Ben je op zoek naar koopwoningen in Gameren? Of wil je je woning in Gameren verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Gameren. Mogen wij u als makelaar Gameren van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Gameren

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Gameren of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Gameren die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Gameren allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen