info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Haarsteeg?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Haarsteeg of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Haarsteeg

Ben je van plan om je woning in Haarsteeg te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Haarsteeg, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Haarsteeg

Ben je op zoek naar koopwoningen in Haarsteeg? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Haarsteeg. Met onze ervaring en kennis van Haarsteeg kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Haarsteeg van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Haarsteeg

Wonen in Haarsteeg

Haarsteeg is een dorp in de gemeente Heusden, in provincie Noord-Brabant. Het dorp wordt omgeven door de oude vestingstad Heusden, Oud-heusden, Elshout, Onsenoort, Vlijmen, Engelen en Hedikhuizen.

In Haarsteeg vinden we veel uitgestrekte weilanden, maar ook bebossing en water, zoals het Haarsteegs Wiel, het Buitenwiel en de Sompen en Zooislagen. Deze laatste is een natuurreservaat, waar de flora en fauna beschermd wordt. Het dorp kent een mooie combinatie tussen ‘dorps wonen’ en omgeven worden met natuur. In het dorp zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een een groente- en fruitwinkel, verschillende restaurants, een school, verenigingen, een autobedrijf en dergelijke.

Haarsteeg wordt beschreven als een gezellig dorp, waar je je snel thuis voelt. De vriendelijke inwoners geven het dorp een warm karakter en lokale evenementen zorgen voor een levendige atmosfeer gedurende het jaar. Behoefte aan meer reuring en voorzieningen? Binnen enkele minuten sta je in Vlijmen, Heusden of ’s-Hertogenbosch.

De Hoeven

In he westen van Haarsteeg ligt buurtschap De Hoeven. Deze buurtschap bestaat voornamelijk uit lintbebouwing, boerderijen en vrijstaande woningen.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Haarsteeg

Ben je op zoek naar koopwoningen in Haarsteeg? Of wil je je woning in Haarsteeg verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Haarsteeg. Mogen wij u als makelaar Haarsteeg van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Haarsteeg

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Haarsteeg of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Haarsteeg die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Haarsteeg allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen