info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Jouw droompand kopen

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwbouw) woning, bedrijfspand of een agrarisch object: Dé Makelaars van Altena begeleiden jou bij het kopen van en woning in de regio Altena. Wij bewijzen dat het kopen van een huis óók leuk kan zijn! 

De Makelaars van Altena staan in de gehele regio voor je klaar om jou te begeleiden bij de aankoop van een nieuw pand dat volledig aan jouw wensen voldoet. Stress? Daar doen wij niet aan. Wij zijn de ontspanning zelf en leiden het traject in goede banen. Je hoeft je geen zorgen te maken, kunt achteroverleunen en uitkijken naar dat moment waarop je de sleutels in je handen krijgt en het contract tekent. Als makelaars begeleiden wij de aankoop van een nieuw pand namens jou: onze opdrachtgever. Je kunt de aankoop dus gewoon uit handen geven aan onze betrouwbare makelaars.

Heel veel huizen te koop

Op onze website kan je ons grote aanbod van huizen vinden. Nieuwbouwhuizen, recreatiewoningen, huurwoningen, bouwgrond en meer. Onze fel oranje 'te koop' borden kan je vinden in Werkendam, Sleeuwwijk, Almkerk, Woudrichem, Wijk en Aalburg, Veen, Nieuwendijk en omligggende plaatsen. Vind hier onze koopwoningen in Noord-Brabant. 

Een zorgeloze aankoop

Wanneer jij kiest voor de aankoopbegeleiding van Dé Makelaars van Altena nemen wij het volgende voor je uit handen:

  • De kadastrale recherche
  • Onderzoek naar vigerende (bestemmings-)plannen
  • Waardebepaling van het object aan de hand van vergelijkbare referenties
  • Evaluatie en overleg met de opdrachtgever
  • Het uitbrengen van een bieding
  • Begeleiding bij de bezichtiging
  • Optioneel: het regelen van een bouwkundige keuring
  • Bij een succesvolle aankoop: het controleren van de koopovereenkomst en akte van levering

Maar een belletje verwijderd van een nieuw pand

Hoe we dat doen? Door echt naar je wensen te luisteren, helder met je te communiceren, bereikbaar te zijn en dan vol enthousiasme voor je aan de bak te gaan. En het beste nieuws: je kunt vandaag nog een (gratis) telefoontje plegen om jouw wensen vrijblijvend door te spreken. Dus ben je op zoek naar dat droomhuis in de regio Altena? Dan gaan Dé Makelaars van Altena dat voor jou regelen! 

Neem contact met ons op

Contact

Bel of mail ons

0183 307040

info@dmva.nl

hoe kan ik je helpen?
hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen