info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Dongen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Dongen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Dongen

Ben je van plan om je woning in Dongen te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Dongen en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Dongen

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Dongen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Dongen en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Dongen van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Dongen

De gemeente Dongen

De gemeente Dongen ligt in het hart van Noord-Brabant, ten hoogte van de Loonse en Drunense Duinen. De gemeente wordt omringd door de gemeentes Waalwijk (N), Loon op Zand (O), Alfen (Z) en Oosterhout (W). Het ligt vlakbij de uitvalswegen N260 en A27, waardoor je met de auto snel in Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of Utrecht bent. Onder de gemeente vallen naast de gelijknamige hoofdplaats nog twee dorpen; ’s Gravenmoer en Dongensevaart.

Wonen in het dorp Dongen

Dongen en omgeving zijn een prachtige plek om fietsend of wandelend te ontdekken, door de rijke natuur en weidse ruimte. Uniek voor Dongen is het rijke cultuur- en verenigingsleven, waardoor er jaarlijks tal van evenementen en activiteiten gepland staan. Ook zijn er een tal aan gezellige eet- of drinkgelegenheden. Op sportief gebied biedt Dongen verscheidene mogelijkheden; zwemmen, voetbal, hockey, paardrijden en tennis. Verder zijn er diverse voorzieiningen zoals scholen en supermarkten.

Dicht bij het dorp Dongen liggen Waspik, Kaatsheuvel, Tilburg en Breda. Net buiten Dongen ligt het nationaal bos De Duiventoren en het natuurgebied de Lange Rekken. Hier zijn prachtige rustgevende wandelroutes te vinden. Dongen is vernoemd naar de beek de Dongen, waarlangs ’s Gravenmoer en de Dongensevaart zijn gebouwd en die uitmond bij het dorp Dongen. Onder het centrum ligt het het Wilhelminakanaal. In het winkelcentrum van Dongen zijn allerlei verschillende winkels te vinden; kledingwinkels, drogisterij, schoenenwinkel, supermarkt, juwelier, bakkerij, decorwinkel en meer. Dicht bij dit centrum ligt een klein zandverstuivingsgebied; De Bergen. Dit gebied maakte vroeger deel uit van een veel groter geheel. Het gebied dient nu als wandelpark.

Hoge Akker

Ten Noorden van De Bergen ligt buurtschap Hoge Akker. Dit is een buurtschap in het oosten van Dongen, met aan de ene zijde het centrum en aan de andere zijde platteland.

Klein- dongen

Verder naar het Noorden ligt buurtschap Klein-Dongen. Dit is een buurtschap aan de Klein Dongenseweg, bestaand uit boerderijen, vrijstaande woningen en een kwekerijen. De woningen kijken uit over weilanden.

Bedrijventererein Tichelrijt

In het zuiden van Dongen, onder het Wilhelminakanaal ligt het bedrijventerrein Tichelrijt. Het grootste deel van deze bedrijven hebben een nationale of zelfs internationale afzetmarkt. Onder het bedrijventerrein ligt de praktische N-weg, die een snelle verbinding legt met de A27.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Dongen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Dongen? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Dongen of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Dongen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Dongen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Dongen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Dongen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen