info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Rijswijk?

Dé Makelaars van Altena

Op zoek naar een woning te koop in Rijswijk of omgeving? Of wil je je woning verkopen met een makelaar in Rijswijk? Dé Makelaars van Altena staan bekend om onze persoonlijke benadering. Neem gerust contact met ons op en wij geven u graag meer informatie.

Professioneel uw woning verkopen in Rijswijk (NB)

Uw huis verkopen in Rijswijk, Noord-Brabant, kan bij Dé Makelaars van Altena op een vertrouwde manier door middel van een persoonlijke benadering. U bent altijd van harte welkom in één van onze vestigingen om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over de verkoop van uw huis in Rijswijk. Op basis van uw wensen en na het doorlopen van uw huis, zullen onze specialisten een presentatie van uw huis opstellen. Vervolgens is uw huis zo goed als klaar om de verkoop in te gaan. De woning krijgt een plaatsing op Funda, andere woningwebsites en misschien zelfs in de krant. Ook plaatsen we de woning met een eigentijdse benadering op sociale media.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Rijswijk (NB)

Ben je op zoek naar een koopwoning, huurwoning of een bedrijfspand in Rijswijk? Bij Dé Makelaars van Altena helpen we je graag met kopen of verkopen van je woning in Rijswijk. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Rijswijk. Met onze ervaring en kennis van Rijswijk kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk ons woningaanbod in Rijswijk

Nieuwbouw in Rijswijk (NB)

Eind 2023 werden de nieuwbouwwoningen in het project 'Parelhof' opgeleverd. Het is een mooie hoeklocatie tegenover het Almbos en tegenover een nieuw winkelcentrum.

Wonen in Rijswijk (NB)

Rijswijk, of ook wel Reszik (uitspraak Rijsik) is een dorp in gemeente Altena, provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt aan de Waalhaven, een uitmonding van de Waal, en tussen Giessen, Uitwijk en Woudrichem.
Het woord -wijk komt van het Latijnse ‘vicus’, dat dorp of woonplaats betekent. Met rijs- wordt de ligging aan de bovenloop van de Alm bedoeld. (Zo duidt Uitwijk op de ligging aan de benedenloop.)

Buurtschap Duizend Morgen

Duizend Morgen is een buurtschap in het noordwesten van Rijswijk, grenzend aan Woudrichem. Een ‘morgen’ was voeger een oude landmaat. De voormalige polder in Rijswijk was zo’n duizend morgens groot, vandaar ook deze naam.

Winkels en bedrijven in Rijswijk

Sinds 2006 beschikt het dorp over een winkelcentrum, het ‘parelplein’. Dit wineklcentrum bestaat uit een supermarkt (SPAR), een bakkerij, een kledingwinkel, een dierenwinkel, een kapper en een opticien.
Verder vind je in Rijswijk een tankstation, een fietsenwinkel, verschillende cafetaria’s, kerken en Basisschool De Parel.

Redenen om te wonen in Rijswijk

Naast de vele voorzieningen in Rijswijk kent Rijswijk en de omgeving ook mooie natuur. Rijswijk ligt aan de Waalhaven. Zo kun je tegenover ‘De Wiel’ aan de Maasdijk makkelijk parkeren en heerlijk over het strandje langs het water van de Waalhaven lopen, of met lekker weer zelfs van het water genieten.
Verder vind je dichtbij Rijswijk het Almbos, waar je fijn en rustig kunt wandelen.
Ook is het fort bij Giessen een leuk uitje. Dit fort is af en toe geopend.

Nieuwbouw Parelhof Rijswijk

Vlakbij het winkelcentrum Parelplein wordt het nieuwbouwproject Parelhof Rijswijk gerealiseerd door Tankens. De woningen worden verkocht door Dé Makelaars van Altena.

Dé aankoop- en verkoopmakelaar in Rijswijk!

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare makelaar Rijswijk met kennis van zaken? Bij Dé Makelaars van Altena heten we u van harte welkom in één van onze vestigingen. U kunt ons vinden in Woudrichem, Sprang-Capelle en Wijk en Aalburg. Waar u ook woont, we zitten altijd bij u in de buurt. We werken met een team van ervaren makelaars en hebben een groot netwerk in elke regio. We ontmoeten u graag in één van onze vestigingen en horen graag van u wat we als makelaar Rijswijk voor u kunnen doen. De koffie staat voor u klaar!

Uw woning laten taxeren in Rijswijk

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Het team van Dé Makelaars van Altena heeft erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Bent u op zoek naar een taxateur Rijswijk of ergens anders? Wij helpen u graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het formulier kun je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Bent u op zoek naar een makelaar in Rijswijk die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet u bij Dé Makelaars van Altena zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de regio. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijze op sociale media.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wij zijn actief in de Langstraat, in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena.  Wilt u graag weten wat wij u als makelaar Rijswijk allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen. We horen graag van u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen