info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram

Makelaar nodig in Rijswijk?

Dé Makelaars van Altena

Op zoek naar een woning te koop in Rijswijk of omgeving? Of wil je je woning verkopen met een makelaar in Rijswijk? Dé Makelaars van Altena staan bekend om onze persoonlijke benadering. Neem gerust contact met ons op en wij geven u graag meer informatie.

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Rijswijk!

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare makelaar Rijswijk met kennis van zaken? Bij Dé Makelaars van Altena heten we u van harte welkom in één van onze vestigingen. U kunt ons vinden in Woudrichem, Sprang-Capelle en Wijk en Aalburg. Waar u ook woont, we zitten altijd bij u in de buurt. We werken met een team van ervaren makelaars en hebben een groot netwerk in elke regio. We ontmoeten u graag in één van onze vestigingen en horen graag van u wat we als makelaar Rijswijk voor u kunnen doen. De koffie staat voor u klaar!

Wonen in Rijswijk

Rijswijk, of ook wel Reszik (uitspraak Rijsik) is een dorp in gemeente Altena, provincie Noord Brabant. Het dorp ligt aan de Waalhaven, een uitmonding van de Waal, en tussen Giessen, Uitwijk en Woudrichem.
Het woord -wijk komt van het Latijnse ‘vicus’, dat dorp of woonplaats betekent. Met rijs- wordt de ligging aan de bovenloop van de Alm bedoeld. (Zo duid Uitwijk op de ligging aan de benedenloop.)

Buurtschap Duizend Morgen

Duizend Morgen is een buurtschap in het Noord-Westen van Rijswijk, grenzend aan Woudrichem. Een ‘morgen’ was voeger een oude landmaat. De voormalige polder in Rijswijk was zo’n duizend morgens groot, vandaar ook deze naam.

Winkels en bedrijven in Rijswijk

Sinds 2006 beschikt het dorp over een winkelcentrum, het ‘parelplein’. Dit wineklcentrum bestaat uit een supermarkt (SPAR), een bakkerij, een kledingwinkel, een dierenwinkel, een kapper en een opticien.
Verder vind je in Rijswijk een tankstation, een fietsenwinkel, verschillende cafetaria’s, kerken en Basisschool De Parel.

Redenen om te wonen in Rijswijk

Naast de vele voorzieningen in Rijswijk kent Rijswijk en de omgeving ook mooie natuur. Rijswijk ligt aan de Waalhaven. Zo kan je tegenover ‘De Wiel’ aan de Maasdijk makkelijk parkeren en heerlijk over het strandje langs het water van de Waalhaven lopen, of met lekker weer zelfs van het water genieten.
Verder vind je dichtbij Rijswijk het Almbos, waar je fijn en rustig kan wandelen.
Ook is het fort bij Giessen een leuk uitje. Dit fort is af en toe geopend.

Nieuwbouw Parelhof Rijswijk

Vlakbij het winkelcentrum Parelplein wordt het nieuwbouwproject Parelhof Rijswijk gerealiseerd door Tankens. De woningen worden verkocht door Dé Makelaars van Altena.

Over Dé Makelaars van Altena

Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Bent u op zoek naar een makelaar in Werkendam die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet u bij De Makelaars van Altena zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de regio. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op sociale media.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wij zijn actief in de Langstraat, in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena.  Wilt u graag weten wat wij u als makelaar Rijswijk allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen. We horen graag van u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen.

Zakelijk en agrarisch

Wij zijn er voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten en agrariërs. Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand dat u wilt huren of misschien wilt kopen? Als deskundig bedrijfsmakelaar helpen we u graag bij het vinden van een geschikt pand. We zijn als makelaar Rijswijk diep geworteld in de regio en beschikken over een breed netwerk. We zetten onze kennis en onze ervaring graag in om er voor te zorgen dat u een goede deal kunt sluiten. Ook als agrariër bent u bij Dé Makelaars van Altena aan het juiste adres. We zijn u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van agrarisch onroerend goed. U kunt van ons deskundig advies verwachten. U kunt alles aan ons overlaten, zoals bijvoorbeeld de waardebepaling van het object, controle van de akte van levereing en messcherpe onderhandelingen. We staan u bij alle aspecten van de aan- of verkoop ter zijde. U kunt op ons rekenen. Vele particulieren en bedrijven gingen u voor. Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag van u en heten u van harte welkom in één van onze vestigingen!