info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Drunen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Drunen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw huis verkopen in Drunen

Heeft u een mooie woning op het oog? Of bent u van plan om in de toekomst een nieuw huis te gaan kopen? Bij De Makelaars van Altena helpen we u graag met de voorbereidingen van deze stap. Een huis kopen in Drunen of een huis verkopen in Drunen doet u waarschijnlijk niet dagelijks, waardoor het lastig is om te bepalen waar u allemaal op moet letten. Bij ons is het een dagelijks werk, waardoor we gespecialiseerd zijn in alles wat met huizen te maken heeft. Met deze jarenlange ervaring helpen we u graag verder bij het kopen of verkopen van een huis. Uw wensen staan bij makelaardij Drunen altijd centraal. Wij regelen alle ingewikkelde zaken en zoeken alles voor u uit, zodat u alvast kunt wegdromen bij uw nieuwe huis. De Makelaars van Altena zijn op de hoogte van de actuele juridische regels en kunnen u daarom precies vertellen wat er eigenlijk in het koopcontract staat. Dus als u op zoek bent naar huis kopen Drunen, bent u bij ons op het juiste adres!

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Drunen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Drunen? Of wil je je woning in Drunen verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Drunen. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Heusden en in de stad Drunen. Met onze ervaring en kennis van Drunen kunnen wij u goed ten dienst zijn. Mogen wij u als makelaar Drunen van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Drunen

Wonen in Drunen

Drunen is een plaats in de gemeente Heusden, in Noord-Brabant. Het is bekend vanwege de Loonse en Drunense Duinen. Het is gelegen in De Langstraat, ligt onder Elshout en tussen Waalwijk en Nieuwkuijk in. Met 18.305 inwoners in 2022 is Drunen het grootste dorp in Heusden.
Het dorp ligt onder de snelweg A59, waardoor je zo in ’s-Hertogenbosch of Tilburg zit en goed bereikbaar bent. 
Drunen heeft een levendige gemeenschap. Er worden regematig activiteiten en evenementen georganiseerd. 

Het centrum

In het centrum vind je diverse winkels, boetiekjes en speciaalzaken. Ook zijn er  horecagelegenheden, culturele voorzieningen, historische gebouwen, pleinen en parken.

Buurtschappen

Ten Noorden van het centrum liggen buurtschappen Braken-West en Braken-Oost. Ten Zuiden van het centrum liggen buurtschappen Venne-West en Venne-Oost.
Ten zuiden van Venne-Oost ligt buurtschap Het Sempke.

Deze buurtschappen kenmerken zicht door de vele bebouwing, wat voor een dorpse sfeer zorgt. Er zijn verschillende supermarkten, scholen, tankstations, restaurants en andere voorzienigheden.
In Braken-Oost is er veel gelegenheid voor sport. Zo zijn er onder andere tennisvelden, voetbalvelden atletiek gelegenheden.
In Venne-West is het Breeveldpark te vinden; een mooie groene plek om te wandelen met speelgelegenheid voor de kinderen.

Verder ligt er in het Noord-Oosten van Drunen buurtschap Kuiksche Heide, omgeven door bedrijventerreinen en weilanden.

Loonse en Drunense duinen

In het zuiden van Drunen ligt het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen.
In dit gebied vind je heide, bos, veel zand en duinen. Het is een beschermd natuurgebied, waardoor het ongerept zijn gang kan gaan. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Uw aankoop- en verkoopmakelaar in Drunen

Ben je op zoek naar een koper, of juist naar een woning? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het vinden en kopen of verkopen van je woning in Drunen. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de regio. Met onze ervaring en kennis van Drunen kunnen wij u goed ten dienst zijn. Mogen wij u als makelaar Drunen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Drunen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Bent u op zoek naar een taxateur Drunen of ergens anders? Wij helpen u graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Bent u op zoek naar een makelaar in Drunen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet u bij Dé Makelaars van Altena zijn; dé makelaars in uw regio. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op sociale media.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wij zijn actief in de Langstraat, in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. Wilt u graag weten wat wij u als makelaar Drunen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen