info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Nieuwkuijk?

Dé Makelaars van Altena

Je huis verkopen doe je niet elke dag. Nou, wij dus wel! Niet alleen jouw huis, maar een behoorlijk aantal huizen in de regio van Nieuwkuijk.

Uw woning verkopen in Nieuwkuijk

Twijfel jij er over om je woning in Nieuwkuijk te verkopen? We kunnen ons voorstellen dat jij eerst wilt weten hoeveel jouw woning gaat opbrengen, voordat je start met de verkoop. En je wilt een makelaar natuurlijk ook eerst ontmoeten, voordat je beslist met hen in zee te gaan. Heel begrijpelijk! Daarom bieden we jou een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Tijdens deze afspraak stellen we ons voor, stel jij al jouw vragen, leggen wij het verkoop proces uit, geven we een indicatie van de waarde van je woning en delen we advies waar nodig. Wat jij daarna kiest, is volledig aan jou.

Dé Makelaars van Altena is al meer dan 25 jaar actief in Nieuwkuijk en omgeving. We zijn een familiebedrijf en staan bekend om onze marktkennis, persoonlijke aanpak en humor. Onze missie is geslaagd wanneer jij aan het einde van het verkooptraject het gevoel hebt dat alles top is uitgevoerd – en dat zónder dat jij je druk hoefde te maken.

App Bel Mail Formulier

Huis kopen in Nieuwkuijk

Ben je op zoek naar koopwoningen, bedrijfspanden of huurwoningen in Nieuwkuijk? Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in deze regio. Wij hebben regelmatig verschillende woningen in Nieuwkuijk te koop staan.

Bekijk ons woningaanbod in Nieuwkuijk

Wonen in Nieuwkuijk

Nieuwkuijk is een mooi dorp in de gemeente Heusden, in Noord-Brabant. Het ligt op vijf minuten rij afstand van het Nationaal Park ‘De Loonse- en Drunense Duinen’. Binnen tien minuten sta je in de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het dorp wordt gescheiden door de A59; je staat dus ook snel in Tilburg, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht of Breda.

Verder wordt Nieuwkuijk omringd door Drunen, Elshout, Haarsteeg en Vlijmen. Nieuwkuijk en de aangrenzende dorpen bieden diverse voorzieningen voor jong en oud: sportfaciliteiten, kinderopvang, basis- en middelbaar onderwijs, verschillende winkels en diverse supermarkten. Ook de Efteling is in de buurt.

Je kan hier heerlijk wandelen en fietsen, over bijvoorbeeld de Meerdijk, bij Het Nieuwe Wiel of rond kasteel Steenenburg.

Boven de snelweg ligt het bedrijventerrein Onsenoort. Ten zuiden van de snelweg is ook nog een gebied in gebruik als bedrijventerrein. Verder naar het zuiden is het bewoonde gebied, wat omringd wordt door polderlandschap.

Uw woning laten taxeren in Nieuwkuijk

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Het team van Dé Makelaars van Altena heeft erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Bent u op zoek naar een taxateur Nieuwkuijk? Wij helpen u graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het formulier kun je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. We bieden u een groot en gevarieerd woningaanbod in de Langstraat, de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. In deze regio's hebben we een groot netwerk. In ons aanbod kunt u ook nieuwbouwwoningen vinden en bijvoorbeeld recreatieve woningen. We zijn er voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Ook agrariërs kunnen op ons rekenen. We hebben veel ervaring en zetten onze kennis en ons netwerk graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We hebben al veel particulieren en bedrijven kunnen helpen bij huur, verhuur, aankoop of verkoop van een woning of een pand. We kennen de streek en denken graag met u mee. Persoonlijke aandacht vinden we bij Dé Makelaars van Altena heel belangrijk. We zijn een eigentijds familiebedrijf waar u als klant centraal staat.

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen