info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Brakel?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Brakel of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Brakel

Ben je van plan om je woning in Brakel te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Brakel, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Brakel

Ben je op zoek naar koopwoningen in Brakel? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Brakel. Met onze ervaring en kennis van Brakel kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Brakel van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Brakel

Wonen in Brakel (NL)

Brakel is een dorp in de gemeente Zaltbommel, in de zuid-wester hoek van de provincie Gelderland. Het dorp ligt bij de samenvloeiing van de Waal en de Afgedamde Maas, in de streek de Bommelerwaard.

Brakel wordt omgeven door Poederoijen, Aalst en Zuilichem. Over het water liggen Woudrichem, Rijswijk, Giessen, Andel, Veen, Wijk en Aalburg, Vuren en Herwijnen. Ook Gorinchem en 's-Hertogenbosch liggen relatief in de buurt.

Centrum

Het centrum van Brakel ligt aan de Noordzijde dicht bij de Waal. Er zijn hier verschillende voorzieningen te vinden, zoals winkels een scholen.

Buitengebied

Het centrum wordt voornamelijk omringd door uitgestrekte landerijen. Ten oosten van het centrum zijn grote kwekerijen en kassen te vinden. Ten zuiden is een bedrijventerrein.

Bereikbaarheid en bezienswaardigheden

Brakel is een prachtig en gemoedelijk dorp, waar wandelen en fietsen een feest is. In de directe omgeving zijn bijzondere bezienswaardigheden, zoals kasteel Loevestein, het fort Batterij onder Brakel en de restanten van kasteel Brakel. Deze laatste ligt in het ‘Landgoed Brakel’, met een oude moestuin, bossen en een plas.

Langs de Waal zijn verschillende wandelroutes en strandjes. Ook is hier een veer richting Herwijnen, waardoor je zo in Gorinchem staat.

Binnen een kwartiertje is de Rijksweg A2 bereikbaar. Binnen tien minuten is de vestingstad Zaltbommel bereikbaar, waar ook een station aanwezig is.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Brakel

Ben je op zoek naar koopwoningen in Brakel? Of wil je je woning in Brakel verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Brakel. Mogen wij u als makelaar Brakel van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Brakel

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Brakel of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Brakel die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Brakel allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen