info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Jouw pand laten taxeren

Heb je een nieuw huis op het oog of staat er een verbouwing op de planning? Dan heb je in de meeste gevallen een taxatierapport nodig. Laat het opstellen van alle benodigde documenten maar aan Dé Makelaars van Altena over. Je hoeft alleen maar de koffie klaar te zetten.

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!  

We hebben kennis in huis 

Onze makelaars zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We werken allemaal met dezelfde open en deskundige blik. Dé Makelaars van Altena is lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daardoor kunnen we moeiteloos een taxatierapport opstellen dat aan de eisen van de geldverstrekker én de Nederlands Woning Waren Instituut (NWWI) voldoet. 

We brengen elk detail onder ‘t oog

Wanneer onze taxateurs bij je over de vloer komen gaan wij, vaak gewapend met een kop koffie, van boven naar beneden door het huis heen. Elke nis nemen we onder de loep en in het oog springende details worden zorgvuldig genoteerd. Andere aspecten waar we tijdens de taxatie rekening mee houden, zijn onder andere de ligging en de bouwkundige staat van het pand.

Van een koude kermis thuiskomen zit er met Dé Makelaars van Altena niet bij. Al onze taxatierapporten worden namelijk gekeurd door het strenge doch rechtvaardige NWWI. Zo verzekeren we jou van een deskundig, betrouwbaar en objectief taxatierapport. Wij gaan zelfs zo ver dat we ook toelichten op welke manier dit rapport tot stand is gekomen. Dit betekent: geen valse beloftes, maar een heldere communicatie en een no-nonsense mentaliteit: precies waar DMVA voor staat. 

Taxatie = een nieuw begin

In de meeste gevallen betekent de taxatie het begin van een nieuw avontuur. Een pand wordt verkocht, je wilt gaan verbouwen of er is sprake van uitbreiding. Dé Makelaars van Altena duiken graag in je persoonlijke situatie om jou van de beste zorg te voorzien. Ons doel is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Het laten taxeren van een pand hoeft namelijk helemaal niet stressvol te zijn. Maak jij je maar druk om de koffie, dan regelen wij de taxatie van A tot Z. 

Trek (vrijblijvend) aan de bel

Ook jouw woning laten taxeren door een betrouwbare én eerlijke partij? Neem dan vandaag nog contact op met Dé Makelaars van Altena. Het eerste gesprek (inclusief een heerlijke kop koffie) is geheel vrijblijvend. Geen redenen om niet aan de bel te trekken, dus! 

Vraag een taxatie aan

Neem contact met ons op

Contact

Bel of mail ons

0183 307040

info@dmva.nl

hoe kan ik je helpen?
hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen