info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Sleeuwijk?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Sleeuwijk of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Sleeuwijk

Tevreden klanten, dat is ons doel. We zetten onze expertise dan ook graag in om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor zowel de aan- of verkoop van woningen in Sleeuwijk als voor de aan- of verkoop van bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. ​Dankzij onze drie vestigingen is er altijd een vestiging van Dé Makelaars van Altena bij u in de buurt. U kunt onze vestigingen vinden in Wijk en Aalburg, Woudrichem en Sprang-Capelle. Kom gerust langs, bel, app of mail om te informeren. Of, nog beter; laat ons langskomen bij jou in Sleeuwijk. Dan krijg je gelijk een gratis waardebepaling.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Sleeuwijk

Ben je op zoek naar een koopwoning, huurwoning of een bedrijfspand in Sleeuwijk? Bij Dé Makelaars van Altena helpen we je graag met kopen of verkopen van je woning in Sleeuwijk. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Sleeuwijk. Met onze ervaring en kennis van Sleeuwijk kunnen wij u goed ten dienst zijn.

Bekijk ons woningaanbod in Sleeuwijk

Wonen in Sleeuwijk

Wanneer je op Maps Sleeuwijk bekijkt, zie je dat Sleeuwijk bestaat uit verschillende buurtschappen. Sleeuwijk is een plaats in Noord-Brabant en ligt tussen Werkendam (west) en Woudrichem (oost) in. Boven Sleeuwijk loopt de Boven Merwede.

De Hoeff

Het kleine buurtschap De Hoeff ligt, zoals de naam al zegt, tussen de ‘Hoef’weg en de Boven Merwede. De Hoef loopt over de Sleeuwijksedijk. De Hoeff bestaat uit haven en industrieterreinen. Er is onder andere een bouwbedrijf en een scheepsreparatiebedrijf te vinden.

Vijcie

Het buurtschap Vijcie ligt aan het zuiden van de Hoef en langs de gelijknamige weg ‘Vijcie’, een zijstraat van de Hoef. Waar de naam vandaan komt is onbekend. In Vijcie zijn er veel boerderijen te vinden met grote lange weilanden.

Buurtje

Ten oosten van De Hoeff en Vijcie ligt het ‘Buurtje’. Het buurtje bestaat ook uit veel landerijen, boerderijen. Langs een uitmonding van de Boven Merwede, die dwars door Sleeuwijk loopt, is er een groot terrein van het Waterschap te vinden.

Kerkeinde

Aan de overkant van dit watertje ligt buurtschap Kerkeinde. Deze buurtschap draagt deze naam, omdat de oude kerk in dit ‘uiteinde’ van Sleeuwijk staat. Dit ‘Oude Kerkje’, verscholen tussen het groen, is één van de rijksmonumenten in Sleeuwijk. Het kerkje is gebouwd in de 16e eeuw. Omdat de kerk te klein is geworden, wordt er niet meer gekerkt. De kerk wordt nog wel gebruikt voor verhuur.

In Kerkeinde zijn er grote bloemenkassen te vinden. Verder loopt hier de verbinding met Gorinchem via de Merwedebrug (A27). Net onder Sleeuwijk is het mogelijk om op deze snelweg te komen of er vanaf te gaan.

Hoekeinde

In het Noord-Oosten van Sleeuwijk ligt het Buurtschap Hoekeinde aan de gelijknamige weg. Hier is een jachthaven te vinden, een veerdienst en kan er heerlijk gewandeld worden.

't Zand

Ten zuiden van het hoekeinde is het bedrijventerrein ’t Zand te vinden. Hier is onder andere een bouwmarkt, een autohandel, een woonwinkel en een slijterij te vinden.

Redenen om te wonen in Sleeuwijk

In Sleeuwijk zijn er verschillende basisscholen te vinden; Verschoorschool, De Morgenster en CSG Oude Hoven, locatie Schans. Ook is er een middelbare school; het Altena College.
Naast verschillende supermarkten is er het winkelcentrum De Nieuwe Es te vinden. Ook zijn er veel verschillende horeca gelegenheden en sportgelegenheden.

In Sleeuwijk kun je heerlijk langs het water van de Boven Merwede wandelen. Zo kun je bij de Jachthaven aan het eind van de straat ‘Hoekeinde’ parkeren en naar het strandje lopen.
Ook is het heerlijk genieten in het natuurreservaat Sleeuwijkerwaard. In dit natuurgebied vind je ook het historische herkenningspunt Brugpijlers NATO-brug.
In het Zuiden van Sleeuwijk is het ook heerlijk wandelen; je vindt hier het natuurgebied Zevenbansche Boezem. Hier is ook een restant van een G-Kazemat uit de Tweede wereldoorlog te vinden. Op korte afstand hiervandaan staat de historische Uitwijkse molen.

Op korte afstand van Sleeuwijk is ook veel te doen. Zo is Fort Altena een geweldig fort om eens te bezoeken en is de Groesplaat een heerlijke wandelplek. Verder mag ook de vestingstad Woudrichem niet ontbreken.

Uw aankoop- en verkoopmakelaar in Sleeuwijk

Ben je op zoek naar een makelaar in Sleeuwijk? Wil je een woning verkopen, of ben je juist op zoek naar het woningaanbod in Sleeuwijk? Bij Dé Makelaars van Altena helpen we u graag. Dé Makelaars van Altena is een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring. We krijgen vaak te horen dat onze dienstverlening persoonlijk, betrokken en professioneel is. En dat willen we; jou ontspannen ontzorgen. Hoe kunnen we jou als makelaar Sleeuwijk van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Sleeuwijk

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Het team van Dé Makelaars van Altena heeft erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Bent u op zoek naar een taxateur Sleeuwijk of ergens anders? Wij helpen u graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het formulier kun je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Bent u op zoek naar een makelaar in Sleeuwijk die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet u bij Dé Makelaars van Altena zijn; dé makelaar in uw regio. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijze op sociale media.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wij zijn actief in de Langstraat, in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. Wilt u graag weten wat wij u als makelaar Sleeuwijk allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen