info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Nederhemert?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Nederhemert of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel jouw woning verkopen in Nederhemert

Ben je van plan om je woning in Nederhemert te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Nederhemert, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Nederhemert

Ben je op zoek naar koopwoningen in Nederhemert? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Nederhemert. Met onze ervaring en kennis van Nederhemert kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Nederhemert van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Nederhemert

Wonen in Nederhemert

Nederhemert-Noord en -Zuid zijn twee dorpen in de gemeente Zaltbommel, in de zuidwesthoek van de provincie Gelderland. De twee dorpen zijn gescheiden door de Afgedamde Maas. Vaak wordt er gesproken over één dorp: ‘Nederhemert’, of in de volkstaal ‘Hemert’. Beide dorpen hebben dezelfde postcode en voor de gemeentelijke basisregistratie wordt er ook gesproken van de woonplaats ‘Nederhemert’. In totaal heeft Nederhemert zo’n circa 2000 inwoners.

De dorpen worden omgeven door Aalst, Delwijnen, Bern, Wijk en Aalburg, De Rietschoof, Wellseind en Heusden. De steden Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch zijn ook goed aan te rijden.

Nederhemert-Noord

Boven de Afgedamde Maas ligt Nederhemert-Noord. Hier zijn winkels, verenigingen, een kerk, een basisschool en andere voorzieningen te vinden. Aan de rand van het centrum is een bedrijventerrein. Verder van het centrum liggen uitgestrekte weilanden, met hier en daar een boerderij. Het dorp wordt beschreven als rustig en gezellig. Wil je de natuur in? Dan kan je je hart ophalen in ’t Sterrebos en in de Uiterwaarden van Nederhemert.

Nederhemert-Zuid

Nederhemert-Zuid wordt begrensd door de Maas en de Afgedamde Maas en wordt daarom ook wel ‘het ailand’ genoemd. Er zijn hier weinig huizen en inwoners. Volgens een aantal bronnen heeft het dorp nu ca. 25 tot 50 inwoners.

Op het eiland zijn verschillende rijksmonumenten te vinden, zoals het kasteel Nederhemert en het Oude Fort of Kleine Schans. Ook is een deel van Nederhemert-Zuid geklasseerd als beschermt dorpsgezicht. Het dorp staat bekend om de mooi landschappen, de wandelpaden tussen eeuwenoude bomen en de kades en stroomgebieden langs de Maas. Ook de speeltuin is een bekende; het is één van de oudste nog in gebruik zijnde speeltuinen van Nederland.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Nederhemert

Ben je op zoek naar koopwoningen in Nederhemert? Of wil je je woning in Nederhemert verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Nederhemert. Mogen wij u als makelaar Nederhemert van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Nederhemert

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Nederhemert of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Nederhemert die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Nederhemert allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen