info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Jouw pand verkopen

Je gaat verhuizen naar een ander pand, wil weg uit de regio Altena of besluit het compleet over een andere boeg te gooien. Wat je reden ook is: je wil je huis verkopen, maar wil wél begeleid worden door een betrouwbare makelaar die je waar geeft voor je geld. Dé Makelaars van Altena helpen je graag.

Neem contact met ons op

Eerlijk je huis verkopen

Bij Dé Makelaars van Altena krijg je waar voor je geld. Wij maken duidelijke prijsafspraken en trekken het vel niet over je oren. Je kunt de verkoop van je woning, bedrijfspand of bouwgrond uit handen geven aan een eerlijke partij die de verkoop volledig op zich neemt. Dat betekent concreet: geen zorgen meer over de waardebepaling, het vinden van de juiste koper en het afhandelen van de koop bij de notaris. En dat alles voor het maximale resultaat. En hoe voelt het nu die last van je schouders af is? 

Onze makelaars zijn pandgericht én klantgericht 

Het zal vast niet voor het eerst zijn dat je deze termen bent tegengekomen. Dé Makelaars van Altena kijken niet alleen naar de woning dat je wil verkopen, maar óók naar wat het beste scenario is voor jou. Pandgericht én klantgericht dus. We bouwen een relatie met elkaar op zodat we je het beste kunnen ondersteunen bij de verkoop. Een te snelle transactie? Daar doen wij niet aan. Bij ons is het veel belangrijker dat de deal goed verloopt. Dus als dat nodig is, brengen onze verkoopmakelaars graag meer tijd met je door om tot het beste resultaat te komen. 

Een goede verkoopprijs? Dat staat zo vast als een huis

Dé Makelaars van Altena gaan altijd voor het maximale resultaat. Wat jij belangrijk vindt, voeren wij zo goed mogelijk uit. Dit kan een hoge verkoopprijs zijn of een snelle verkoop. Jouw wens is onze missie. Door middel van een gratis waardebepaling (en eventueel een aanvullende taxatie) bepalen we een verkoopprijs. We lopen samen door de woning heen, maken duidelijke afspraken waar jij 100% achter staat en begeleiden de verkoop van het pand alsof het ons eigen huis is. 

Pracht-presentatie

Om de perfecte verkoopprijs te realiseren zorgen we dat het huis er gelikt uitziet. Je bent bij ons verzekert van een professionele (en kloppende) fotografie. Denk aan mooi vormgegeven (3D) plattegronden van het pand en foto’s die de sfeer in huis écht tastbaar maken. Maar daar blijft het niet bij, want je kunt ook kiezen voor:    

  • Een video van het pand
  • Drone beelden van het pand en de omgeving
  • 360 graden foto’s
  • Op maat gemaakte sociale media presentatie (stories, posts, reels) 
  • Verder maken wij ook een fraaie brochure van het pand

Met een online presence waar je niet omheen kunt, een plaatsing op Funda en een lekker opvallend verkoopbord, weet iedereen uit de regio dat jouw pand te koop staat. Er is zelfs een mogelijkheid om je woning te plaatsen in de regionale krant Het Kontakt. Met al deze extra aandacht trek je moeiteloos geïnteresseerde kopers aan. 

Unieke en eigentijdse werkwijze

Hoe wij een woning presenteren is uniek. Wij plaatsen de woning eerder op Instagram en Facebook dan op Funda. Dit doen wij op een eigentijdse manier. We maken gebruik van de stories en de reels en gaan hierin mee met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Op deze manier maken we onze volgers nieuwschierig en betrokken. Verder bouwen we zo aan een eigen platform, waardoor we een grotere doelgroep bereiken. Regelmatig worden er al bezichtigingen ingepland zonder dat de woning op Funda is gekomen. Deze werkwijze wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke ideeën en wensen.

Gratis waardebepaling

Ook jouw huis verkopen met een betrouwbare én eerlijke partij aan je zijde? Zet de eerste stap naar het verkooptraject door je aan te melden voor de gratis waardebepaling van Dé Makelaars van Altena. Tijdens deze waardebepaling bespreken we graag jouw wensen. Deze staan bij ons eenmaal hoog op de prioriteitenlijst. Neem dan vandaag nog contact op met Dé Makelaars van Altena. Het eerste gesprek (inclusief een heerlijke kop koffie) is geheel vrijblijvend. Geen redenen om niet aan de bel te trekken, dus! 

Neem contact met ons op

Contact

Bel of mail ons

0183 307040

info@dmva.nl

hoe kan ik je helpen?
hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen