info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram

Makelaar nodig in Waalwijk?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Waalwijk of omgeving? De Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie.

Professioneel uw huis verkopen in Waalwijk

Huis verkopen Waalwijk kan op korte termijn plaatsvinden bij De Makelaars van Altena. Heeft u al een nieuwe woning op het oog en moet u uw oude huis nog verkopen? Moet dit allemaal zo snel mogelijk gebeuren? De Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van diverse soorten huizen. Van vrijstaande huizen tot rijtjeshuizen en van bedrijfspanden tot twee-onder-een-kap huizen, alles is mogelijk bij ons. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van woningen, kunnen we u op een passende manier advies geven. Bij het verkopen van een huis kan soms veel komen kijken. Om dit proces zorgeloos te laten verlopen, helpen wij u graag. Het is ons vak om huizen te verkopen. Wij nemen alle ingewikkelde zaken op ons en zoeken alles netjes voor u uit. De Makelaars van Altena kennen de actuele juridische regels en zijn bereid om u uit te leggen wat er in een contract staat. Dus voor huis verkopen Waalwijk, bent u bij De Makelaars van Altena op het juiste adres!

App Bel Mail Formulier

Huis kopen in Waalwijk

​Wilt u een woning kopen? En heeft u al een woning op het oog? Het kopen van een huis, daar komt veel bij kijken. Hoe onderhandelt u over de woning? Hoe is het gesteld met de bouwtechnische staat van de woning die u op het oog heeft? Zitten er geen addertjes onder het gras? En hoe zit het eigenlijk met de kleine lettertjes van het koopcontract? Bij De Makelaars van Altena helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar nemen we u alles uit handen en zoeken we alle belangrijke zaken voor u uit. Onderhandelen is ons vak en we helpen u daar graag bij. Ook zetten we onze actuele kennis van juridische regels graag in om er voor te zorgen dat u na de aankoop van de woning niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u graag hulp bij het vinden en kopen van uw droomhuis? Laat het ons dan weten. Wij staan voor u klaar!​

Bekijk ons aanbod in Waalwijk

Over Dé Makelaars van Altena

​Bij De Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. We bieden u een groot en gevarieerd woningaanbod in de Langstraat, de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. In deze regio's hebben we een groot netwerk. In ons aanbod kunt u ook nieuwbouwwoningen vinden en bijvoorbeeld recreatieve woningen. We zijn er voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Ook agrariërs kunnen op ons rekenen. We hebben veel ervaring en zetten onze kennis en ons netwerk graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We hebben al veel particulieren, bedrijven en overheden kunnen helpen bij huur, verhuur, aankoop of verkoop van een woning of een pand. We kennen de streek en denken graag met u mee. Persoonlijke aandacht vinden we bij De Makelaars van Altena heel belangrijk. We zijn een eigentijds familiebedrijf waar u als klant centraal staat.

Zakelijk en agrarisch

We zijn er voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten en agrariërs. Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand dat u wilt huren of misschien wilt kopen? Als deskundig bedrijfsmakelaar helpen we u graag bij het vinden van een geschikt pand. We zijn als makelaar Waalwijk diep geworteld in de regio en beschikken over een breed netwerk. We zetten onze kennis en onze ervaring graag in om er voor te zorgen dat u een goede deal kunt sluiten. Ook als agrariër bij u bij De Makelaars van Altena aan het juiste adres. We zijn u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van agrarisch onroerend goed. U kunt van ons deskundig advies verwachten. U kunt alles aan ons overlaten, zoals bijvoorbeeld de waardebepaling van het object, controle van de akte van levering en messcherpe onderhandelingen. We staan u bij alle aspecten van de aan- of verkoop ter zijde. U kunt op ons rekenen. Vele particulieren, bedrijven en overheden gingen u voor. Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag van u en heten u van harte welkom in één van onze vestigingen!

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen