info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Giessen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Giessen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Giessen

Ben je van plan om je woning in Giessen te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar Giessen en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Giessen

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Giessen? Of wil je je woning in Giessen verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Giessen. Met onze ervaring en kennis van Giessen kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Giessen van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Giessen

Wonen in Giessen

Giessen (ook wel uitgesproken als ‘Giesse’) is een dorp in de gemeente Altena, Noord-Brabant. Het dorp heeft onveveer 1.500 inwoners (in 2022). Het ligt onder Rijswijk en boven Andel en Babyloniënbroek. Ten oosten ligt Giessen aan de Waalhaven, die over gaat in de Afgedamde Maas. Ten westen liggen Uitwijk en Waardhuizen. Aan de overkant van het water ligt Poederoijen. In Giessen begint de Alm. De Alm was ooit een rivier en zijtak van de Waal en de Maas, maar is in 1235 afgedamd. Nu is er niets meer van over dan een brede sloot. De Alm ‘stroomt’ vanaf hier naar Nieuwendijk en gaat hier over in de Uppelse Gantel.

Natuur in Giessen

Bij het begin van de Alm, in Giessen, is het Almbos te vinden. Een fijne plek waar je kan wandelen door bos en langs water. Verder is er in het Noordoosten van Giessen nóg een natuurgebied te vinden; het uiterwaardengebied De Struikwaard. Dit gebied ligt aan de Waalhaven en is ook een heerlijk wandelgebied, waar je fjordenpaarden, zwaluwen en zelfs bevers kan tegenkomen.

Centrum Giessen

Naast de uiterwaarden van Giessen is het centrum te vinden. De woonwijken zijn omgeven door weilanden en bebossing. Er is een supermarkt en er zijn scholen, restaurants en andere voorzieningen aanwezig. Onder het centrum ligt een autoweg (N322), die het water oversteekt richting Poederoijen.

Bedrijventerrein de Rietdijk

In c.a. 35 jaar is er een bedrijventerrein in Giessen uit de grond gestampt; de Rietdijk. Bij de gemeente liggen er plannen om het terrein nog verder uit te breiden. Het terrein ligt ingeklemd tussen twee autowegen; De N322 en de N267.

Eng

Eng is een kleine buurtschap in het westen van Giessen. De woningen zijn gebouwd aan de gelijknamige en doodlopende weg ‘Eng’ en aan de Heulstraat. Er staan hier voornamelijk vrijstaande woningen en boerderijen. Via de Heulstraat wordt de buurt verbonden met het dorp Uitwijk, dat er dicht naast ligt, en de N-weg.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Giessen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Giessen? Of wil je je woning in Giessen verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Giessen. Mogen wij u als makelaar Giessen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Giessen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Giessen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Giessen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Giessen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen