info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Hedel?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Zaltbommel of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Hedel

Ben je van plan om je woning in Hedel te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Altena en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Hedel

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Hedel? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Hedel en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Hedel van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Hedel

Wonen in Hedel

Hedel is een dorp in gemeente Maasdriel in de zuidwesthoek van de provincie Gelderland. Het dorp ligt ten Noorden van de Waal en ten oosten van de Afgedamde Maas. Met circa 5000 inwoners (in 2023) is Hedel één van de grotere dorpen in de gemeente Maasdriel. Hedel wordt omgeven door Ammerzoden, Well, Kerkwijk, Bruchem, Velddriel, Kerkdriel, Hoenzadriel. Aan de overkant van de Waal ligt ’s Hertogenbosch. Ook het historische centra van Zaltbommel bevindt zich in de buurt. Verder zijn de A2 en A59 makkelijk te bereiken.

Het dorp heeft veel voorzieningen. Denk aan verschillende supermarkten, een bakker, drogisterijen, en andere winkels. Ook zijn er basisscholen, kinderdagverblijven, restaurants en verenigingen. Door de ligging aan de Maas in het mooie rivierengebied kan je hier heerlijk wandelen en fietsen.

Het centrum van Hedel ligt aan de rivier de Maas. Aan de rand van het dorp zijn jachthavens en twee natuurreservaten te vinden: de Mussenwaard (Hedelse benedenwaarden) en de Hedelse Bovenwaard. Boven het centrum ligt het industriegebied De Kampen. In het noorden van Hedel zijn vooral veel uitgestrekte landerijen, met hier en daar een boerderij.

Californië

In het westen van Hedel ligt buurtschap Californië. Het ligt direct voor Ammerzoden, maar hoort bij Hedel. De buurtschap bestaat uit een aantal straten, met voornamelijk vrijstaande woningen, omgeven door landerijen.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Hedel

Ben je op zoek naar koopwoningen in Hedel? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Hedel of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Hedel van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Hedel

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Hedel die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Hedel allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg of Wourdrichem. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen