info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Vlijmen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Vlijmen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Vlijmen

Ben je van plan om je woning in Vlijmen te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar Vlijmen en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Vlijmen

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Vlijmen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning in Vlijmen. Met onze ervaring en kennis van Vlijmen kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Vlijmen van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Vlijmen

Wonen in Vlijmen

Vlijmen is een groot dorp in de streek De Langstraat, in gemeente Heusden, Noord-Brabant. In het Brabants wordt de naam ook wel uitgesproken als ‘Vlééme’. Het dorp heeft zo’n 1500 inwoners (in 2022). Het dorp ligt aan de westzijde van s’Hertogenbosch en wordt verder omringd door Haarsteeg, Onsenoort, Nieuwkuijk, Cromvoirt en Loonse en Drunense Duinen. Ten Noordoosten van Vlijmen ligt het Engelermeer. Het is een uitgestrekt recreatiegebied met zonneweides en watersportgelegenheid. Het zuidelijkste strand hoort nog bij Vlijmen.

Verder wordt Vlijmen door tweeën gesplitst door de A59. Middels de bruggen en tunneltjes blijven de twee delen met elkaar verbonden. Middels deze snelweg is er een snelle verbinding tussen Vlijmen en Drunen, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch.

Vijfhoeven

Het centrum van Vlijmen bevind zicht ten Noorden van de snelweg. Vijfhoeven bestaat uit veel afwisselende woonwijken. In het oosten bevinden zich verschillende straten met vrijstaande woningen, omgeven door groen. Verder zijn er in deze buurt een breed scala aan winkels, activiteiten gelegenheden, supermarkten, scholen en andere voorzieningen.

Voordijk

Ten Noorden van Vijfhoeven bestaat Vlijmen voornamelijk uit vlakke landschappen, die onderbroken worden door rechte sloten en door de woningen aan de Voordijk. Naar deze straat is de buurt de Voordijk dan ook vernoemd.

Vliedberg

Ten Zuiden van de snelweg ligt buurtschap Vliedberg. Deze buurtschap is wat kleiner dan Vijfhoeven. Het beschikt over een paar winkels en een paar scholen. Ook zijn er verschillende activiteiten gelegenheden en is er een (speel)park; het Zuiderpark. Ten zuiden van Vliedberg zijn er sportvelden, sportverenigingen en volkstuinen te vinden. Ook is er een natuurreservaat (Loonse Turfvaart) en een bos (Nieuwkuijks bos) gelegen naast en een zwemplas (De Nieuwe Wiel).

Buitengebied Vlijmen

Nog verder naar het zuiden bestaat Vlijmen uit uitgestrekte weilanden en boerderijen. Vlijmen grenst aan het afwateringskanaal ’s-Hertogenbosch-Drongelen.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Vlijmen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Vlijmen? Of wil je je woning in Vlijmen verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Mogen wij u als makelaar Vlijmen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Vlijmen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Vlijmen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Vlijmen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Vlijmen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs op onze vestiging in Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen