info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Ammerzoden?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Ammerzoden of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Ammerzoden

Ben je van plan om je woning in Ammerzoden te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Ammerzoden, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Ammerzoden

Ben je op zoek naar koopwoningen in Ammerzoden? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Ammerzoden. Met onze ervaring en kennis van Ammerzoden kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Ammerzoden van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Ammerzoden

Wonen in Ammerzoden

Ammerzoden, ook wel Ammerooie(n) genoemd, is een dorp in gemeente Maasdriel, in de streek De Bommelerwaard. Het dorp is gelegen aan de zuidrand van provincie Gelderland, boven de Maas.

Het dorp wordt omgeven door Well, Bern, Nederhemert, Delwijnen, Kerkwijk en Hedel. Aan de overkant van de Maas liggen Haarsteeg, Bokhoven en Hedikhuizen. Met vijftien minuten staat u in Wijk en Aalburg, de historische binnenstad van Zaltbommel of in het bourgondische ’'s-Hertogenbosch. Het dorp heeft in 2023 circa 3.700 inwoners.

Ammerzoden wordt regelmatig omschreven als een mooi, gezellig en bruisend dorp. Op gebied van voorzieningen is het vrij compleet te noemen; er is een bakker, een slager, een winkelcentrum, een school, restaurantjes, (sport)verenigingen en meer. De ligging is midden in het rustieke rivierengebied (Maas en Waal). Het dorp heeft een eigen jachthaven aan de Maas. Er zijn volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Een historische trekpleister is het oude kasteel ‘Ammersoyen’.

Wordragen

Buurtschap Wordragen ligt in een boog om het centrum van Ammerzoden heen (ten noorden). Het bestaat uit een aantal straten, omgeven door landerijen. Een aantal straten liggen langs de Meersloot. In deze buurtschap vinden we een aantal bedrijven, boerderijen, kwekerijen en voornamelijk vrijstaande woningen.

Californië

Een deel van buurtschap Californië valt onder Ammerzoden. Deze buurtschap is in het zuidoosten van het dorp te vinden. De naam is vernoemd naar een voormalige herberg die hetzelfde heette. Ook deze buurtschap ligt buiten het centrum en is omgeven door landerijen.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Ammerzoden

Ben je op zoek naar koopwoningen in Ammerzoden? Of wil je je woning in Ammerzoden verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Ammerzoden. Mogen wij u als makelaar Ammerzoden van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Ammerzoden

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Ammerzoden of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Ammerzoden die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Ammerzoden allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen