info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Kaatsheuvel?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Kaatsheuvel of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Kaatsheuvel

Ben je van plan om je woning in Kaatsheuvel te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar Kaatsheuvel en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Kaatsheuvel? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Kaatsheuvel en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Kaatsheuvel van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Kaatsheuvel

Wonen in kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een groot dorp in de gemeente Loon op Zand, regio De Langstraat, Noord-Brabant. Kaatsheuvel ligt onder Sprang-Capelle en Waalwijk en boven Loon op Zand. Ten Noordoosten ligt Drunen en ten Zuidoosten de Loonse en Drunense Duinen. Verder naar het Zuiden ligt Tilburg. Ten westen van Kaatsheuvel ligt ’s Gravenmoer. Het dorp heeft c.a. 17.000 inwoners (in 2023). Door het verticale midden van Kaatsheuvel loopt een autoweg (N261). De plaats is nationaal en internationaal bekend door Attractiepark De Efteling.

Berndijk

Aan de Westzijde van de N-weg ligt het centrum van Kaatsheuvel, met de buurtschap Berndijk. Het centrum van Kaatsheuvel heeft een breed aanbod aan winkels, restaurants en ondernemers. Berndijk wordt aan de ene zijde omgeven door weilanden, en andere zijde bevind zich het levendige dorp.

Loons Hoekje

Ten Oosten van de N-weg vinden de buurtschap Loons Hoekje. Deze buurtschap bestaat uit een aantal straten met woningen, omgeven door vlakke landschappen en bossen.

Natuur in Kaatsheuvel

Ten oosten van de buurtschap Loons Hoekje liggen grote bossen, onderbroken door weilanden; het nationale park Plantloon. Verder naar het Zuiden liggen de Loonse en Drunense Duinen. In deze beide natuurgebieden kan er heerlijk gewandeld worden.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar koopwoningen in Kaatsheuvel? Of wil je je woning in Kaatsheuvel verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Kaatsheuvel. Mogen wij u als makelaar Kaatsheuvel van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Kaatsheuvel

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Kaatsheuvel of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Kaatsheuvel die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Kaatsheuvel allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen