info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Geertruidenberg?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Geertruidenberg of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Geertruidenberg

Ben je van plan om je woning in Geertruidenberg te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Altena en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Geertruidenberg

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Geertruidenberg? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Geertruidenberg en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Geertruidenberg van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Geertruidenberg

Wonen in Geertruidenberg (gemeente)

Geertruidenberg is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het ligt onder de rivier de Amer, met aan de overkant van het water gemeente Altena.

De woonplaatsen in de gemeente Geertruidenberg zijn Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. De A27 en A59 lopen dwars door de gemeente en zorgen voor snelle verbindingen met onder andere Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Breda en Gorinchem. Ook de steden Dordrecht en Breda zijn makkelijk te bereiken.

Wonen in Geertruidenberg (stad)

De stad Geertruidenberg wordt omringd met water. Aan de noordzijde ligt de Amer, ten zuiden het Wilhelminakanaal en aan de oostzijde ligt de stad in een bocht van de Donge.

Geertruidenberg heeft een historisch centrum. Het is een vestingstad met veel karakter, en maakt onderdeel uit van de Hollandse Waterlinie. De stadswallen, monumenten en oude gebouwen geven de stad veel sfeer.

Er is een wijd aanbod van basisvoorzieningen. Er zijn scholen, zorg voorzieningen en er is een divers aanbod van supermarkten, winkels en horeca.

De uitvalswegen A27 en A29 liggen dicht in de buurt. Aan de overkant van de Amer ligt de Biesbosch, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Geertruidenberg wordt, samen met Raamsdonk en Raamsdonksveer, omgeven met polderlandschappen.

Statendam

In het zuiden van Geertruidenberg ligt Statendam. Dit is een industrieterrein aan het water, met hier een daar een woning.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Geertruidenberg

Ben je op zoek naar koopwoningen in Geertruidenberg? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Geertruidenberg of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Geertruidenberg van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Geertruidenberg

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Geertruidenberg die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Geertruidenberg allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg of Wourdrichem. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons