info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Aalst?

Dé Makelaars van Altena

Je huis verkopen doe je niet elke dag. Nou, wij dus wel! Niet alleen jouw huis, maar een behoorlijk aantal huizen in de regio van Aalst.

Professioneel uw woning verkopen in Aalst

Je huis verkopen in Aalst gebeurt bij Dé Makelaars van Altena met een persoonlijke benadering. Allereerst nodigen we je uit bij één van onze vestigingen om kennis met je te maken. Graag vernemen wij al jouw wensen met betrekking tot het huis. Vervolgens lopen we samen met jou het gehele huis door en zullen wij je advies geven waar nodig. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het verkopen van alle soorten huizen. Bij het verkopen van een huis kan onverwachts veel komen kijken. Daarom helpen we je graag bij dit proces, zodat je zorgeloos jouw woning kan verkopen. We zullen de verkoop van je woning net zo goed doen als we bij ons eigen huis zouden doen. Bij de verkoop van je huis zullen we je zoveel mogelijk uit handen nemen: zowel waardebepalingen als notariële leveringen zullen wij op ons nemen. Dus voor huis verkopen Aalst, ben je bij Dé Makelaars van Altena op het goede adres!

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Aalst

Ben je op zoek naar koopwoningen, bedrijfspanden of huurwoningen in Aalst? Wij hebben verschillende woningen in Aalst te koop staan. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Aalst. Met onze ervaring en kennis van Aalst kunnen wij u goed vandienst zijn.

Bekijk ons woningaanbod in Aalst

Wonen in Aalst (NB)

In Nederland en België zijn meerdere dorpjes en steden met de naam Aalst. Zo is er ook een Aalst in Noord-Brabant, in de Bommelerwaard, aan de Afgedamde Maas. Het is een dorp in gemeente Zaltbommel. Aalst wordt omringd door Poederoijen, Brakel, Zuilichem, Nieuwaal, Gameren en Nederhemert. Aan de overkant van de Afgedamde Maas liggen Veen en Wijk en Aalburg.

Er zijn verschillende voorzieningen in Aalst. Zo zijn er scholen, supermarkten en andere winkels. Ook kent het dorp een actief verenigingsleven. De stadse voorzieningen van Zaltbommel, met onder andere een treinstation, zijn binnen tien minuten te bereiken en ook sta je binnen tien autominuten op de A2. Verder sta je binnen twintig minuten in ’s-Hertogenbosch.

Het dorp kijkt aan de zuidkant mooi uit over de rivier. Aan de noordzijde is Aalst omringd door uitgestrekte landerijen.

De Rietschoof

De Rietschoof is een buurtschap ten oosten van het dorp, langs de Afgedamde Maas. Deze buurtschap bestaat uit een aantal straten en vrijstaande woningen. Nog verder naar het oosten is een industriegebied. In Aalst is ook een camping met de naam ‘De Rietschoof’.

Recreatie in Aalst (NB)

Aalst staat bekend om de veel verschillende recreatiemogelijkheden. Zo is er een jachthaven, zijn er recreatiegebieden, is er een camping en een recreatiepark. Je kan hier heerlijk wandelen, fietsen en watersporten.

In het recreatiepark Het Esmeer hebben wij regelmatig chalets in de verkoop. Deze chalets zijn fijn voor eigen gebruik, maar zijn ook makkelijk te verhuren via TopParken.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Aalst

Ben je op zoek naar koopwoningen in Aalst? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Aalst of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Aalst van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Aalst

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Aalst die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Aalst allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg of Wourdrichem. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen