info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

  • Onze waardebepaling is...
  • .. gratis en vrijblijvend.
  • .. nauwkeurig. Het is geen schatting.
  • .. aangepast op jouw voorkeuren. Krijg de waardebepaling op de manier zoals jij het wilt.
  • .. betrouwbaar. We gaan voorzichtig met je gegevens om.

Een waardebepaling aan huis

Een waardebepaling ontvangen nadat de makelaar langs huis is geweest, is de manier zoals we het al jaren kennen. Het is ook nog steeds de meest betrouwbare manier. De makelaar kan zo een goede indruk krijgen van jouw woning, de grond en de omgeving. Details die online of in een telefoongesprek makkelijk gemist kunnen worden, zullen nu niet over het hoofd gezien worden.

Zit jij er ook over na te denken om je huis te verkopen? Dan komen Dé Makelaars van Altena graag langs om een eerste gesprek aan te gaan en de waarde van je woning te bepalen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Telefonische waardebepaling

Door middel van (video)bellen kunnen we ook een heel eind komen. Vind je het uitnodigen van een makelaar net een stap te groot, maar wil je wel een betrouwbare waardebepaling ontvangen? Vraag dan een telefoongesprek aan. Voordat je je woning gaat verkopen, wil je natuurlijk weten hoeveel je huis waard is. Wij kunnen jou daarbij helpen! Bij het aanvragen van een belgesprek kan het zijn dat we je zullen vragen om een aantal foto’s van je woning te sturen, om zo tot een nauwkeurige waardebepaling te komen. Bij een videobelgesprek kan het zijn dat wij je vragen wat van je woning te laten zien tijdens het gesprek. Het is een mooie oplossing; een telefoongesprek op het moment dat het jou uit komt en toch een betrouwbare waardebepaling ontvangen.

Online waardecheck

Veel websites bieden een online automatische waardecheck. Wij niet, want wij gaan voor een zo groot mogelijke betrouwbaarheid. Een online waardecheck generator houd namelijk vooral rekening met de waarde van woningen in jouw omgeving, en niet met de staat en bijzonderheden van jouw woning. Wil je een makkelijke, gratis, maar betrouwbare waardebepaling? Kies dan voor de telefonische!

Taxatie

Ben je eigenlijk op zoek naar een taxateur voor een officieel taxatierapport? Vraag deze hier aan.

Contact

Bel of mail ons

0183 307040

info@dmva.nl

hoe kan ik je helpen?
hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen