info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Raamsdonksveer?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Raamsdonksveer of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Raamsdonksveer

Ben je van plan om je woning in Raamsdonksveer te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Geertruidenberg en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Raamsdonksveer

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Raamsdonksveer? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Raamsdonksveer en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Raamsdonksveer van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Raamsdonksveer

Wonen in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een groot dorp in de gemeente Geertruidenberg, Noord-Brabant. Het dorp ligt onder de rivier de Amer/de Bergse Maas en wordt omringd door Geertruidenberg (stad), Statendam, Dommelbergen, Waspik, Capelle en Raamsdonk. De plaats heeft circa 12.500 inwoners (in 2022).

Raamsdonksveer is de grootste woonkern van gemeente Geertruidenberg. In het centrum vinden we verschillende winkels en supermarkten, gemengd met woningen. Raamsdonksveer wordt vaak omschreven als een relatief rustig dorp. Het heeft een aangenaam woon, werk en verblijfsklimaat. De openbare ruimte is netjes en er zijn verschillende recreatiemogelijkheid voor de inwoners. Ook is er een college, zijn er basisscholen en zijn er sportvoorzieningen.

Industrieterrein Dombosch

Raamsdonksveer kent een groot industriegebied. Op het bedrijventerrein Dombosch vinden we grote winkels, transportbedrijven en opslagplaatsen. Er is veel ruimte voor werken en ondernemen.

Centrum Raamsdonksveer

In het centrum, en met name in het kerngebied, vinden we de meeste voorzieningen. Naast winkels zijn er zorgvoorzieningen en is er maatschappelijke dienstverlening te vinden. Verder zijn er in het centrum veel verschillende woningen te vinden.

Sandoel

Sanddoel is een buurtschap in Raamsdonksveer, ten zuidwesten van het centrum. Ook hier zijn verschillende voorzieningen en het centrum zit dichtbij. De woningen aan de oostzijde van de buurtschap kijken op de rivier de Donge en in het westen wordt de buurt omgeven door platteland. De buurt bestaat voornamelijk uit rijwoningen en tweekappers. In het oosten, naast het water, vinden we ook rijwoningen en appartementencomplexen.

Buitengebied Raamsdonksveer

Raamsdonksveer heeft in verhouding een relatief klein buitengebied. Dit gebied wordt doorsneden door twee snelwegen; de A27 en de A59. In het zuiden, onder de A59 liggen twee plassen; de Zandput, of ook wel de Nionplas genoemd, en de Put van Caron. De plassen zijn ontstaan door zandwinning. Tussen de twee plassen loopt de rivier de Donge van oost naar west.

De Laan

Buurtschap De Laan bestaat uit woningen aan, zoals de naam al zegt, ‘De Laan’. Deze weg ligt in het buitengebied van Raamsdonksveer, aan de oostzijde van de A27. De weg is een verbinding tussen Raamsdonksveer en Raamsdonk. De buurt heeft aan het Noorden een ver uitzicht over platteland. Ten zuiden kijkt het over de A59. Er is een tuincentrum, een verwarmde openlucht zwembad en een tankstation.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Raamsdonksveer

Ben je op zoek naar koopwoningen in Raamsdonksveer? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Geertruidenberg of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Raamsdonksveer van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Raamsdonksveer

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Raamsdonksveer of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Raamsdonksveer die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Raamsdonksveer allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen