info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Hank?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Zaltbommel of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Hank

Ben je van plan om je woning in Hank te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Altena en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Hank

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Hank? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Hank en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Hank van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Hank

Nieuwbouw in Hank

In 2024 is het nieuwbouwproject Roode Camer, in Hank, van start gegaan. Het project bestaat uit 15 koopwoningen,en 5 sociale huurwoningen. De koopwoningen worden door Dé Makelaars van Altena verkocht. De sociale huurwoningen worden door Bazalt Wonen verhuurd.

Wonen in Hank

Hank is een dorp in de gemeente Altena, in de provincie Noord Brabant. Het dorp ligt ten noorden van de Bergsche Maas en ten oosten van de Werkendamse Biesbosch. Verder wordt het omgeven door Nieuwendijk, Almkerk en Dussen. Aan de overkant van het water ligt Geertruidenberg.

Hank is een rustig dorp, gelegen in een oer-Hollands polderlandschap. Er zijn verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, scholen, winkels en restaurants.

Het dorp wordt gesplitst door de A27, waardoor je zo met de auto in Gorinchem of Breda staat. Het centrum ligt vlak naast deze snelweg. Rond het centrum liggen uitgestrekte landerijen met boerderijen en hier en daar wat bossen. Ook is er een camping, golfpark en jachthaven. Langs de Maas kan je heerlijk wandelen of fietsen. De Aakvlaai is een prachtig voorbeeld; dit bestaat uit een netwerk van kreken, kanalen en wilde bevers. Ook zijn er eilandjes met kanoverhuur, zandstranden en barbecueplekken. Iets verder naar het westen en je zit midden in de Biesbosch.

Vierbannen

Even ten noorden van het centrum ligt buurtschap Vierbannen. De buurtschap bestaat uit een straat met voornamelijk vrijstaande woningen. De tuinen van de meeste woningen grenzen aan mooie kreken en kijken uit over de landerijen daar achter.

Peerenboom

Ten oosten van de A27 is buurtschap Peerenboom te vinden. Deze buurtschap bestaat uit een aantal straten en ligt grotendeels aan het Noorderafwateringskanaal. Er is een jachthaven en kampeerterrein. Ook deze buurtschap wordt verder omgeven door rechte lange weilanden.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Hank

Ben je op zoek naar koopwoningen in Hank? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Hank of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Hank van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Hank

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Hank die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Langstraat, maar ook in Heusden, Altena en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Hank allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg of Wourdrichem. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen