info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Genderen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Genderen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Genderen

Ben je van plan om je woning in Genderen te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Altena en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Genderen

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Genderen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Genderen en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Genderen van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Genderen

Wonen in Genderen

Genderen is een dorp in de gemeente Altena, in provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt boven de Bergsche Maas, onder en naast Wijk en Aalburg. Ten westen liggen de dorpen Drongelen, Eethen en Babyloniënbroek. Aan de andere kant van het water ligt Doeveren, met daarnaast Heusden. Genderen wordt vaak beschreven als een erg gezellig en gemoedelijk dorpje. Mensen groeten elkaar op straat en zijn in elkaar geïnteresseerd. In het dop is er een supermarkt, zijn er (goede) restaurants, is er een bakker en een leuke plattelandswinkel. Genderen heeft in 2022 circa 1600 inwoners. Het dorp heeft veel tweekappers en vrijstaande woningen. In Wijk en Aalburg, vlak in de buurt, heb je een groter winkelcentrum en met 20 minuten rijden sta je in het centrum van Den Bosch. Ook zijn er sportgelegenheden, is er een school en zijn er zorgvoorzieningen. Buiten het centrum zit er een grote waterwingebied, waar drinkwater gewonnen wordt. In de omgeving van de Bergsche Maas is mooie natuur te vinden, zoals de uiterwaarden. Ook zit er een leuk haventje en is het heerlijk vertoeven tussen de uitgestrekte weilanden. Er is hier sprake van landbouw en veeteelt.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Genderen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Genderen? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Altena of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Genderen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Genderen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur in Dongen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Genderen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Altena, maar ook in Heusden, de Langstraaten in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Genderen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen