info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram

Makelaar Drunen

Bent u op zoek naar makelaar Drunen? Wilt u uw huis verkopen of wilt u juist een nieuw huis kopen? Of bent u op zoek naar een zakelijk pand? Bij De Makelaars van Altena staan we graag voor u klaar. We zijn goed bekend met de regio Drunen en kunnen u dus ruim advies geven over huizen in uw omgeving. We hebben een breed aanbod aan huizen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed in de Langstraat, de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. U kunt De Makelaars van Altena vinden bij u in de buurt: zo hebben we een kantoor in Woudrichem, Dongen, Drunen en Sprang-Capelle. Dus waar u ook woont in de regio, er is altijd wel een vestiging in de buurt waar we u graag te woord staan. Makelaardij Drunen zal u op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. We ontmoeten u graag in een van de vestigingen van De Makelaars van Altena en horen graag hoe wij u kunnen helpen.

 Neem contact op

Huis verkopen Drunen 

Heeft u een mooie woning op het oog? Of bent u van plan om in de toekomst een nieuw huis te gaan kopen? Bij De Makelaars van Altena helpen we u graag met de voorbereidingen van deze stap. Een huis kopen of een huis verkopen doet u waarschijnlijk niet dagelijks, waardoor het lastig is om te bepalen waar u allemaal op moet letten. Bij ons is het een dagelijks werk, waardoor we gespecialiseerd zijn in alles wat met huizen te maken heeft. Met deze jarenlange ervaring helpen we u graag verder bij het kopen of verkopen van een huis. Uw wensen staan bij makelaardij Drunen altijd centraal. Wij regelen alle ingewikkelde zaken en zoeken alles voor u uit, zodat u alvast kunt wegdromen bij uw nieuwe huis. De Makelaars van Altena zijn op de hoogte van de actuele juridische regels en kunnen u daarom precies vertellen wat er eigenlijk in het koopcontract staat. Dus als u op zoek bent naar huis kopen Drunen, bent u bij ons op het juiste adres! 

Onze service voor Drunen

Bij interesse in makelaardij Drunen, bent u van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen. Zowel bij het kopen als verkopen van uw huis willen wij u van dienst zijn. Zo helpen wij u bij de onderhandelingen over de vraagprijs en zullen het huis deskundig laten checken. Al onze huizen plaatsen wij op Funda.nl, zodat heel Nederland uw huis kan bewonderen. Daarnaast plaatsen wij advertenties met onze huizen in een streekkrant. Dus bij interesse in makelaardij Drunen, bent u welkom om vrijblijvend langs te komen in een van onze vestigingen en vernemen wij graag al uw wensen en plannen onder het genot van een kopje koffie.

Zoekt u hulp bij het verkopen van uw woning? Klik dan hier om contact met ons op te nemen! Het contact is vrijblijvend, en een leuk feitje: wij bieden een gratis waardebepaling!