info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram

Makelaar Veen

Bent u op zoek naar een makelaar Veen die bekend is met de regio? Een makelaar met kennis van zaken? Bij De Makelaars van Altena staan we voor u klaar. De Makelaars van Altena is een familiebedrijf met vier vestigingen. Wij zijn te vinden in Woudrichem, Sprang-Capelle, Dongen en Wijk en Aalburg. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt! We nodigen u van harte uit om langs te komen in één van onze vestigingen. We horen graag van u wat wij als makelaar Veen voor u kunnen betekenen!​

Een woning aankopen of verkopen

​Wilt u een woning verkopen of wilt u juist een woning aankopen? In beide gevallen kunt u op ons rekenen. We nemen uw woning graag op in ons brede, gevarieerde woningaanbod en zijn u ook als aankoopmakelaar graag van dienst. We hebben als makelaar Veen veel ervaring met zowel de verkoop als met de aankoop van woningen. We zetten onze ervaring en expertise graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Persoonlijk contact met onze klanten vinden we bij De Makelaars van Altena heel belangrijk. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wat vindt u belangrijk? Als u een nieuwe woning wilt kopen, waar moet die woning dan aan voldoen? We ontzorgen u graag en nemen u ingewikkelde zaken graag uit handen. U kunt de aan- of verkoop van een woning met een gerust hart aan ons overlaten.

​Diensten van makelaar Veen

Als makelaar Veen zijn we er zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Ook als agrariër kunt u bij ons terecht. We helpen u graag bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand of van agrarisch onroerend goed. We zijn al jaren bekend met de regio en we beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo kunnen we vraag en aanbod nog beter samenbrengen. Ons aanbod plaatsen we in de etalages van onze vestigingen, op onze eigen website en op veelbezochte websites als bijvoorbeeld RealNext.nl of Funda in Business. We zetten ons aanbod graag in de spotlights, zodat we uw bedrijfspand of ander object zo snel mogelijk kunnen verkopen. Bij De Makelaars van Altena zijn we klantgericht én pandgericht. We doen er alles aan om het juiste pand voor de juiste klant te vinden. Wij zijn een ervaren, betrouwbare bedrijfsmakelaar op wie u kunt rekenen. Wat kunnen wij als makelaar Veen voor u betekenen? We horen het graag van u en we zien uit naar uw komst!