info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram

Makelaar Heusden

Wilt u een huis kopen of verkopen of bent u misschien op zoek naar een bedrijfspand? En bent u daarom op zoek naar een makelaar Heusden die bekend is met de regio? Bij De Makelaars van Altena staan we voor u klaar. Als ervaren, betrouwbare makelaar zijn we u graag van dienst. Bij De Makelaars van Altena kennen we de regio als geen ander. We bieden u een groot en gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed in de Langstraat, de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. U kunt De Makelaars van Altena vinden in Woudrichem, in Dongen, in Wijk en Aalburg en in Sprang-Capelle. Waar u ook woont, er is altijd een vestiging van De Makelaars van Altena bij u in de buurt. Op welke manier kunnen we u als makelaar Heusden van dienst zijn? We nodigen u graag uit om langs te komen in één van onze vestigingen. We ontmoeten u graag en horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen.

​Een woning kopen met makelaar Heusden

Bent u van plan om een woning te kopen? Of heeft u misschien zelfs al een woning op het oog? Omdat u nu eenmaal niet dagelijks een woning koopt kan het best zo zijn dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet u eigenlijk allemaal op letten bij het kopen van een woning? Klopt het wel, wat de huidige eigenaar u vertelt over de bouwtechnische staat van de woning? En waar tekent u allemaal voor met het koopcontract dat aan u wordt voorgelegd? Bij het kopen van een woning komt soms veel kijken. Als aankoopmakelaar helpen we u bij het zoeken naar een woning die aansluit bij uw wensen. Uw wensen staan bij De Makelaars van Altena altijd centraal. Wilt u een woning kopen? Wij regelen alle ingewikkelde zaken voor u en zoeken alles voor u uit. Als u De Makelaars van Altena in de arm neemt als aankoopmakelaar, dan weet u zeker dat u na het kopen van een woning niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We zijn op de hoogte van de actuele juridische regels waardoor we u precies kunnen vertellen wat er nu eigenlijk in dat koopcontract staat. Wilt u de aankoop van uw woning goed regelen? Schakel dan De Makelaars van Altena in. Wij staan u graag bij met raad en daad.​

Een bedrijfspand kopen

​Ook als u op zoek bent naar een bedrijfspand zit u goed bij De Makelaars van Altena. We zijn een BOG makelaar en taxateur op wie u kunt rekenen. We hebben veel kennis van zaken en zijn bekend met de regio. We zetten onze kennis en ervaring graag in om een bedrijfspand voor u te vinden dat aansluit op uw wensen. Bij De Makelaars van Altena beschikken we over een groot netwerk, waardoor we vraag en aanbod nog beter bij elkaar kunnen brengen. Wilt u een bedrijfspand verkopen of wilt u uw pand verhuren? Als ervaren bedrijfsmakelaar nemen we al het regelwerk graag van u over. We ontzorgen u als makelaar Heusden graag. We zijn als bedrijfsmakelaar klantgericht en pandgericht. Dat wil zeggen dat we er alles aan doen om het juiste pand voor de juiste klant te kunnen vinden. We nemen uw bedrijfspand graag op in ons aanbod. Dit aanbod brengen we op verschillende manieren onder de aandacht. Zo plaatsen we ons aanbod op websites die veel worden bezocht, zoals RealNext.nl en Funda in Business. Ook als zakelijke klant kunt u rekenen op onze expertise.

​Een woning verkopen

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die uw woning voor u kan verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij nemen uw woning graag op in ons aanbod. Als makelaar zijn we betrokken bij elke klant. We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk en we doen alles voor tevreden klanten. Wilt u een woning verkopen? Dat kunt u ons wel toevertrouwen. Vele particulieren gingen u al voor. Hoe de verkoop van een woning in zijn werk gaat? Om uw woning goed te kunnen presenteren komen we bij u langs. We lopen dan de complete woning met u door, van boven naar beneden. We bespreken met u de belangrijkste zaken van uw woning. We geven u advies en zorgen er voor dat uw woning optimaal uit de verf komt. Ons bezoek aan de woning levert een uitgebreide, professionele presentatie van de woning op. Deze presentatie gebruiken we om de woning onder de aandacht te brengen van woningzoekenden. We doen dit op verschillende manieren. We plaatsen ons aanbod in de etalages van de vestigingen in Woudrichem, Sprang-Capelle, Dongen en Wijk en Aalburg. Ook plaatsen we ons aanbod op onze eigen website. Daarnaast plaatsen we ons aanbod op verschillende websites die veel door woningzoekenden worden bezocht, zoals bijvoorbeeld Funda.nl. Het is ook mogelijk om uw woning te laten publiceren op de wekelijkse pagina van Het Kontakt. Zo zijn er veel mogelijkheden. We doen er alles aan om uw woning in de spotlights te zetten zodat de woning snel wordt verkocht. Wilt u graag uw woning verkopen? Neem dan contact met ons op. Als makelaar Heusden helpen we u graag bij de verkoop van uw woning!

​De Makelaars van Altena is een familiebedrijf met vier vestigingen. We bieden u een groot, gevarieerd aanbod aan woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Als makelaar Heusden bieden we u persoonlijk, deskundig advies. Hoe kunnen we u als makelaar Heusden van dienst zijn? We horen het graag van u en ontmoeten u graag in één van onze vestigingen!