info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Jouw persoonlijke adviseur

Bij Dé Makelaars van Altena sta jij voorop. Dat betekent dat we aandachtig luisteren naar je wensen. Met onze jarenlange ervaring staan wij jou maar al te graag bij met persoonlijk advies over de huidige woningmarkt.

Redder in (woning)nood

Het maakt bij ons niet uit of je nu een huis gaat kopen, verkopen, huren of juist voor zakelijke doeleinden op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in de regio. Dé Makelaars van Altena doen het namelijk allemaal. En dat met dezelfde humor, enthousiasme en deskundigheid.

Bij Dé Makelaars van Altena maken we het traject dat je aangaat zo leuk mogelijk. Dit doen wij door je – wanneer jij daar uiteraard behoefte aan hebt – van A tot Z te begeleiden. Met ons persoonlijke advies, zorgen we voor een relaxte ervaring. Doordat wij dagelijks actief zijn in de makelaardij, gaat het helpen bijna op de automatische piloot. Bijna dan hè, want elke woning en eigenaar is anders.

Het vragen(v)uur

Het is logisch dat je je hoofd vol zit met vragen als je voor het eerst een huis koopt of verkoopt. Hoe bepaal je nu de juiste vraagprijs? Hoe weet je nu hoeveel je moet bieden op een woning en hoe regel je dat met de hypotheek? Wanneer je met al deze vragen blijft zitten, ga je je uiteindelijk zorgen maken.

Maar waarom zou je moeilijk doen wanneer het makkelijk kan? Vraag gewoon om hulp. Wij zijn niet voor niets gespecialiseerd in ons vak. Als familiebedrijf is de makelaardij ons met de paplepel ingegoten. We vinden het dan ook helemaal niet erg om je te adviseren. We vinden het juist heel prettig om je zorgen zo goed als we kunnen weg te nemen.

Agrarisch advies

In de agrarische sector weten ze wel van wanten. Dat is mooi, want wij hebben dezelfde ondernemende instelling. We zijn dan ook een trotse adviseur bij actuele vraagstukken in deze sector.

Denk aan advies over onder andere:

  • De verkoop aan een (project) ontwikkelaar
  • De verkoop aan de gemeente
  • Onteigening en de Wet Voorkeursrecht Gemeente
  • Bedrijfsverplaatsing
  • Grondverwerving
  • Financiering en erfpacht financiering

Gaat er al een belletje rinkelen?

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Vraag Dé Makelaars van Altena dan om hulp. We adviseren je graag. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Pak dan de telefoon erbij of neem op een andere manier contact met ons op. Vraag eenvoudig een vrijblijvend gesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken. Wel zo makkelijk, vind je ook niet?

Neem contact met ons op

Contact

Bel of mail ons

0183 307040

info@dmva.nl

hoe kan ik je helpen?
hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen