info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Wij zijn onroerend goed!

Dus heeft u een vraag aan De Makelaars van Altena, een tip of suggestie? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan met uw makelaardij dichtbij!

Wie zijn wij?

Het verkopen, aankopen of verhuren van een huis spannend en stressvol? Niet bij Dé Makelaars van Altena. Alhoewel de woningmarkt een serieuze zaak is, maken wij hier een relaxte ervaring van. De huizenmarkt is gespannen, maar wij zorgen ervoor dat je zo ontspannen mogelijk blijft. Ons familiebedrijf is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. Dat is niet voor niets, want we zijn een allround makelaar waar je terecht kunt voor het kopen en verkopen van een woning, maar ook voor nieuwbouw, bedrijfsmatig onroerend goed, agrarisch, recreatiewoningen, huurwoningen en meer.

Op zoek naar de beste deal voor jou

Het hoeft niet allemaal snel, snel, snel. Bij Dé Makelaars van Altena mag je er best een nachtje over slapen. Jij staat bij ons voorop en we streven ernaar om je zo goed mogelijk te ontzorgen. We snappen de huidige markt als geen ander, kennen het gebied op ons duimpje en maken het kopen of verkopen van een huis ook nog ’s leuk. En ja, dat kan echt!

Gestrest zijn we niet en we verlangen niet NU van jou een antwoord. De grote beslissingen kunnen ook morgen gemaakt worden. Wij gaan voor de beste deal, maar altijd op een ontspannen manier. Jouw doel wordt nagestreefd en tijdens het behalen van je doelen houden we alles netjes onder controle. Al sinds 1998 zorgen we voor duidelijke afspraken, heldere communicatie en maken we het niet moeilijker dan nodig is.

Ontspannen ontzorgen

Dé Makelaars van Altena is echt een familiebedrijf. We staan bekend om onze humor en ook onze persoonlijke aanpak wordt erg gewaardeerd bij onze klanten. Wat wij doen voor jou maakt niet uit – al moet het wel met onroerend goed te maken hebben natuurlijk ;). Onze missie is geslaagd wanneer jij aan het einde van het traject het gevoel hebt dat alles top is uitgevoerd – en dat zónder dat jij je druk hoefde te maken.

Makelaar op Instagram en Facebook

We gaan onderscheidend te werk. De presentatie van een woning staat bij ons in een hoog vaandel. De foto's moeten er goed uit zien, maar ook veel mensen bereiken. Om deze reden zijn we actief op sociale media, met name op Instagram. We maken aansprekende advertenties en gaan zelfs een stap verder; woningen komen eerder op de Instagram dan ze op Funda komen. Ook worden er video's gemaakt van woningen en laten we een kijkje achter de schermen zien. Zo wordt het werk van de makelaar nóg persoonlijker.

Kom je een bakkie doen?

Die betrokkenheid zorgt ervoor dat we bij heel wat adressen op de koffie mochten komen. Dat is fijn, want koffie lusten we graag. Deze relatie met de klant maakt voor ons het verschil. Panden zijn leuk, maar de mensen die bij de panden horen maken dit werk écht waardevol. Wij leven met je mee, we zijn niet van de kleine lettertjes en communiceren op een transparante manier. En je verwacht het misschien niet, maar we komen zelfs op tijd.

Plezier, persoonlijk & professioneel

Bij Dé Makelaars van Altena vinden we dat het verkoop- of aankooptraject gezellig moet zijn. Daarom zijn wij niet afstandelijk en formeel, maar werken wij op een professionele én persoonlijke manier. We streven alleen naar goede deals en zijn erg discreet. Wanneer jij ons vertrouwt, kun jij je tijdens het traject écht ontspannen. Onze makelaars nemen alle zorgen voor je uit handen. Wel zo relaxt, vind je ook niet?

Al 25 jaar een begrip in de regio

Al sinds 1999 zijn Dé Makelaars van Altena actief in de regio Altena. Met onze drie locaties in Woudrichem, Sprang-Capelle en Wijk en Aalburg kunnen onze allround makelaars jou van de beste zorgen voorzien.

Vragen? Draai dan ons nummer

Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Wat jij fijn vindt. We helpen je graag door antwoord te geven op je prangende vragen. Je bent bij ons een kind aan huis. Dat is in het begin ook nog ‘s geheel vrijblijvend. Blijf dus niet te lang met je vragen zitten en bel vandaag nog met Dé Makelaars van Altena!

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen