info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Well?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Well of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel jouw woning verkopen in Well

Ben je van plan om je woning in Well te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Well, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Well

Ben je op zoek naar koopwoningen in Well? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Well. Met onze ervaring en kennis van Well kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Well van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Well

Wonen in Well (Gelderland)

Well is een drop in de gemeente Maasdriel, in de zuidwesthoek van de provincie Gelderland. Het dorp ligt ten Noorden van de Waal en ten oosten van de Afgedamde Maas. Well wordt omgeven door Bern, Nederhemert, Delwijnen, Kerkwijk, Ammerzoden en Hedikhuizen.

Ook de historische centra van Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch bevinden zich ook in de buurt. Verder zijn de A2 en A59 makkelijk te bereiken.

Voor de boodschappen kan je naar de nabijgelegen dorpen Ammerzoden of Nederhemert. In Well is prachtige natuur te vinden. Zo kan je wandelen over de dijk, fietsen door het rivierenlandschap, picknicken langs aan Maasoever, struinen door de uiterwaarden of zwemmen in de rivier.

In het dorp is een basisschool, een strandbad, zijn diverse restaurants en is een actief verenigingsleven.

Dus rust, ruimte en natuur om in te wonen en een bruisend stadsleven op steenworp afstand. Onder het gemoedelijke dorp Well vallen de buurtschappen Slijkwell en Wellseind.

Wellseind

Het centrum van Well ligt aan de Maas, maar verder naar het Noorden, geschieden door landschappen ligt de buurtschap Wellseind. De buurtschap ligt dicht naast Nederhemert en kent voornamelijk vrijstaande woningen.

Slijkwell

Tussen Wellseind en het centrum van Well ligt Slijkwell. De kleine buurtschap ligt bestaat uit twee straten die elkaar kruisen. Ook hier vinden we voornamelijk vrijstaande woningen, omgeven door weilanden.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Well

Ben je op zoek naar koopwoningen in Well? Of wil je je woning in Well verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Well. Mogen wij u als makelaar Well van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Well

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Well of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Well die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Well allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen