info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Veen?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Veen of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Veen

Ben je van plan om je woning in Veen te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als verkoopmakelaar in, onder andere Veen, helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Veen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Veen? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de gemeente Altena en in het dorp Veen. Met onze ervaring en kennis van Veen kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Veen van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Veen

Wonen in Veen

Veen is een dorp in de gemeente Altena, in Noord-Brabant. Het dorp ligt aan de Afgedamde Maas, met Poederoijen en Aalst aan de overkant van het water. Verder wordt Veen omgeven door Andel, Wijk en Aalburg en Spijk. Afgelopen jaren is het inwoneraantal in hard gestegen. Het dorp heeft ongeveer 3.000 inwoners (in 2022).

Veense Put

In het noorden van Veen liggen de Veense Plassen, ook wel de Veense Put. Deze hebben een open verbinding met de Afgedamde Maas. Deze plassen zijn ontstaan door het winnen van zand in dit gebied. Tussen de twee plassen ligt een landtong die bebouwd is met woningen. De Veense Put is ook bekend als recreatiegebied.

Moleneind

Verder naar het Zuidoosten ligt Buurtschap Moleneind. De woningen in deze buurt staan voornamelijk aan de Maasdijk en aan wat zijstraten. De woningen in Moleneind worden omringd door water en weilanden. In deze buurt staan voornamelijk vrijstaande woningen.

Centrum Veen

Nog verder naar het Zuidoosten ligt het centrum van Veen. Hier is meer bebouwing en vinden we veel woonwijken, afgewisseld met groen. Ook zijn hier verschillende winkels en een school te vinden.

Bedrijventerrein Veen

Aan het westen van het centrum van Veen is een bedrijventerrein te vinden, met een aantal grote winkels en transportbedrijven.

Buitengebied Veen

In het Zuiden van Veen wordt een plattelandsgebied onderbroken door een N-weg. Het platteland wordt gebruikt voor landbouw.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Veen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Veen? Of wil je je woning in Veen verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in Veen. Mogen wij u als makelaar Veen van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Veen

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Veen of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Veen die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Veen allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in één van onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg of Sprang-Capelle. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen