info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Waalwijk?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Waalwijk of omgeving? De Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie.

Uw woning verkopen in Waalwijk

Huis verkopen Waalwijk kan op korte termijn plaatsvinden bij Dé Makelaars van Altena. Heeft u al een nieuwe woning op het oog en moet u uw oude huis nog verkopen? Moet dit allemaal zo snel mogelijk gebeuren? Dé Makelaars van Altena is gespecialiseerd in het verkopen van diverse soorten huizen. Van vrijstaande huizen tot rijtjeshuizen en van bedrijfspanden tot twee-onder-een-kap huizen, alles is mogelijk bij ons. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van woningen, kunnen we u op een passende manier advies geven. Bij het verkopen van een huis kan soms veel komen kijken. Om dit proces zorgeloos te laten verlopen, helpen wij u graag. Het is ons vak om huizen te verkopen. Wij nemen alle ingewikkelde zaken op ons en zoeken alles netjes voor u uit. Dé Makelaars van Altena kent de actuele juridische regels en is bereid om u uit te leggen wat er in een contract staat. Dus voor huis verkopen Waalwijk, bent u bij Dé Makelaars van Altena op het juiste adres!

App Bel Mail Formulier

Huis kopen in Waalwijk

​Wilt u een woning kopen? En heeft u al een woning op het oog? Het kopen van een huis, daar komt veel bij kijken. Hoe onderhandelt u over de woning? Hoe is het gesteld met de bouwtechnische staat van de woning die u op het oog heeft? Zitten er geen addertjes onder het gras? En hoe zit het eigenlijk met de kleine lettertjes van het koopcontract? Bij Dé Makelaars van Altena helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar nemen we u alles uit handen en zoeken we alle belangrijke zaken voor u uit. Onderhandelen is ons vak en we helpen u daar graag bij. Ook zetten we onze actuele kennis van juridische regels graag in om ervoor te zorgen dat u na de aankoop van de woning niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u graag hulp bij het vinden en kopen van uw droomhuis? Laat het ons dan weten. Wij staan voor u klaar!​

Bekijk ons woningaanbod in Waalwijk

Wonen in Waalwijk

Waalwijk is een stad in de gelijknamige gemeente Waalwijk. De stad is middelgroot en ligt in De Langstraat, onder de Bergsche Maas. De stad wordt omringd door Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Loonse en Drunense Duinen, Elshout en Drunen.

Besoijen

Besoijen was eerst een zelfstandig dorp, maar is nu een wijk in de stad Waalwijk. In Besoijen is eigenlijk het centrum van Waalwijk te vinden. Er zijn hier winkelstraten en er is een groot winkelcentrum. Ook wordt hier weekmarkt gehouden. Ten westen van de buurt ligt een autoweg (N261), die in verbinding staat met de Maasroute (A59). Door de snelweg en de N-weg zo dichtbij, met de oprit en afrit ‘naast de deur’, heb je hier goede bereikbaarheid met andere steden en dorpen. Langs de snelweg zijn grotere winkels te vinden en activiteitengelegenheden voor kinderen zoals Monkey Town en Jump XL.

Laageinde

Wijk Laageinde ligt ten westen van Besoijen en onder de snelweg (A59). Deze wijk is wat rustiger dan Besoijen, met wat minder winkels en dergelijke, maar met meer woonwijken.

Baardwijk

Nog verder naar het oosten ligt Baardwijk. Baardwijk was voorheen, net als Besoijen, een zelfstandig dorp, dat nu een wijk in Waalwijk is geworden. In het noorden van Baardwijk is een oprit naar – en afrit van de A59. Ten oosten ligt het Drongelens Kanaal. Ook in Baardwijk zijn veel woonwijken te vinden, samen met een aantal basisscholen. Er is hier geen supermarkt, maar de supermarkt in Laageinde is binnen een paar minuten te bereiken. Ook zijn er wat historische herkenningspunten te vinden, zoals De Oude Toren en de Spoorbrug.

Driessen

Waalwijk ligt voornamelijk ten oosten van de N-weg, maar een klein gedeelte ten westen van de N-weg hoort ook bij Waalwijk. Hier ligt dan ook Landgoed Driessen. Deze buurt bestaat uit veelzijdige woonwijken die afgewisseld worden met groen, weilanden en water.

Zanddonk

Ten oosten van de N-weg ligt een industrieterrein die wordt afgewisseld met winkels, restaurants en activiteitengelegenheden. Verder van de autoweg vandaan is buurtschap Zanddonk te vinden. Zanddonk bestaat uit kindvriendelijke, rustige woonwijken, met wat water en groen. Ook is er een supermarkt.

Meerdijk

Naast Zanddonk ligt de wijk Meerdijk. Deze wijk is vergelijkbaar met Zanddonk, maar beschikt over nog meer groen, historische herkenningspunten en een aantal scholen. De meest dichtsbijzijnde supermarkt is in een andere wijk in de omgeving te vinden.

Bloemenoord

In het zuidoosten van Waalwijk, onder Laageinde, vinden we Bloemenoord. Deze wijk, bestaande uit woonwijken, wordt omgeven door weilanden. Ten oosten van de wijk Bloemenoord, in de hoek van Waalwijk, ligt het Park Wereldboom. Het is een park met bebossing, paden, een speeltuin en met plassen. Er is daardoor gelegenheid om te zwemmen, te wandelen, te sporten, te spelen en te genieten van de natuur. Dit park ligt onder de wijk Baardwijk en ligt ook aan het Drongelens Kanaal. Via verschillende bruggen en via de A59 valt dit Kanaal over te steken.

Waalwijk aan het water

Ook boven de snelweg (A59) en aan de Bergsche Maas ligt een deel van Waalwijk. Dit deel bestaat voornamelijk uit weilanden (oost) en een haven omgeven door industriegebieden (west). Er is hier o.a. een jacht- en scheepsbouwbedrijf te vinden en er worden binnenvaartschepen geladen en gelost. Grote transportbedrijven en distributiecentrums vullen de rest van het grote industriegebied. De groene weilanden worden gescheiden door het afwateringskanaal ’s-Hertogenbosch - Drongelen.

Uw woning kopen of verkopen in Waalwijk

Ben je op zoek naar een makelaar in Waalwijk? Wil je een woning verkopen, of ben je juist op zoek naar het woningaanbod in Waalwijk? Bij Dé Makelaars van Altena helpen we u graag. Dé Makelaars van Altena is een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring. We werken eigentijds; zo hebben wij een uniek platform op sociale media. Ook krijgen we vaak te horen dat onze dienstverlening persoonlijk, betrokken en professioneel is. En dat willen we; jou ontspannen ontzorgen. Hoe kunnen we jou als makelaar Waalwijk van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Waalwijk

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Het team van Dé Makelaars van Altena heeft erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Bent u op zoek naar een taxateur Waalwijk? Wij helpen u graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het formulier kun je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

​Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. We bieden u een groot en gevarieerd woningaanbod in de Langstraat, de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. In deze regio's hebben we een groot netwerk. In ons aanbod kunt u ook nieuwbouwwoningen vinden en bijvoorbeeld recreatieve woningen. We zijn er voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Ook agrariërs kunnen op ons rekenen. We hebben veel ervaring en zetten onze kennis en ons netwerk graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We hebben al veel particulieren en bedrijven kunnen helpen bij huur, verhuur, aankoop of verkoop van een woning of een pand. We kennen de streek en denken graag met u mee. Persoonlijke aandacht vinden we bij Dé Makelaars van Altena heel belangrijk. We zijn een eigentijds familiebedrijf waar u als klant centraal staat.

hoe kan ik je helpen?

Vragen?

Misschien staat het antwoord hier al bij

Veelgestelde vragen