info@dmva.nl 0183 30 70 40 +31183307040 Facebook Instagram Gratis waardebepaling

Makelaar nodig in Andel?

Dé Makelaars van Altena

Huis kopen of verkopen in Andel of omgeving? Dé Makelaars van Altena zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in uw regio. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus onder het genot van een kop heerlijke koffie geven we u graag meer informatie. 

Professioneel uw woning verkopen in Andel

Ben je van plan om je woning in Andel te verkopen? Of wil je eerst de waarde van je woning weten? Omdat je nu eenmaal niet dagelijks een woning verkoopt kan het best zo zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Want waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het verkopen van een woning? Als makelaar in gemeente Altena en omgeving helpen we je bij het zoeken naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Jouw wensen staan bij Dé Makelaars van Altena altijd centraal.

App Bel Mail Formulier

Woningaanbod Andel

Ben je op zoek naar het woningaanbod in Andel? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met het zoeken en kopen van je woning. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in regio van Andel en ver daar buiten. Met onze ervaring en kennis van het dorp kunnen wij jou goed ten dienst zijn. Mogen wij jou als makelaar Andel van dienst zijn?

Bekijk ons woningaanbod in Andel

Wonen in Andel

Andel een dorp in gemeente Altena, Noord Brabant. Het heeft circa 2600 inwoners (in 2023). Het dorp ligt aan de afgedamde Maas, met Poederoijen aan de overkant. Verder wordt het dorp omgeven door Rijswijk, Giessen, Waardhuizen, Wijk en Aalburg en Veen. Andel is een gemoedelijk dorpje met volop rust. Maar er is ook levendigheid die terug te vinden is op bijvoorbeeld de jaarmarkt en in de tal van verenigingen. Er is een gezellige sfeer, er is volop natuur en een fijne omgeving.

Langs de Afgedamde Maas zijn recreatiestrandjes, is er een camping en is er ruimte om te vissen, zwemmen en te varen. ‘Op het dorp’ zijn er wat winkels, zoals een supermarkt en drogisterij. Verder is er een basisschool, voortgezet onderwijs, een zwembad en zijn er diverse sportverenigingen. Via de N-wegen is er een snelle verbinding met de A27 en A59. Via deze snelwegen sta je zo in ’s-Hertogenbosch en Gorinchem en met 30 minuten sta je in Breda, Dordrecht en Tilburg.

Nieuwbouw in Andel

Midden in Andel op loopafstand van verschillende winkels worden dit jaar (2024) zeven levensloopbestendige woningen gebouwd. De woningen hebben een speelse architectuur en zijn heel praktisch ingedeeld. Het gaat om het project 'Amaliahof'.

Ook worden er energiezuinige rijwoningen gerealiseerd in het project 'Neerandel'.

Bronkhorst

Onder Andel valt de buurtschap Bronkhorst. Dit is een buurtschap dicht bij het centrum, aan de gelijknamige weg. Het is een kleine buurtschap, met c.a. tien huizen.

Buitengebied Andel

Het centrum van Andel wordt omringd door uitgestrekte landerijen met boerderijen. Ook zijn er een heel aantal kwekerijen.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Andel

Ben je op zoek naar koopwoningen in Andel? Of wil je je woning verkopen? Dé Makelaars van Altena helpen je graag met kopen of verkopen van je woning in gemeente Andel of omgeving. Mogen wij u als dé makelaar van Andel van dienst zijn?

Uw woning laten taxeren in Andel

Vaak heb je een taxatierapport nodig bij het verbouwen van je woning of wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt. Dé Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs. We hebben kennis, zijn deskundig en hebben plezier in ons vak. Ben je op zoek naar een taxateur Raamsdonksveer of ergens anders? Wij helpen je graag!

Vraag een taxatie aan

Klik op bovenstaande knop en vul je gegevens in. Aan het eind van het fomulier kan je kiezen voor Dé Makelaars van Altena. Na het indienen van het formulier krijgen we een melding binnen en nemen zo snel mogelijk contact met je op! Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan ook!

Over Dé Makelaars van Altena

Bij Dé Makelaars van Altena doen we alles voor een tevreden klant. Ben je op zoek naar een makelaar in Andel die de regio goed kent en die kennis van zaken heeft? Dan moet je bij Dé Makelaars van Altena zijn. Wij zijn niet alleen actief in de Altena, maar ook in Heusden, de Langstraat en in de Bommelerwaard. In jouw regio dus. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het vak en de omgeving. We combineren persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Dit is bijvoorbeeld te zien in onze eigentijdse werkwijkze op Instagram.

Bij Dé Makelaars van Altena bieden we een groot, gevarieerd aanbod van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Wil je graag weten wat wij jou als makelaar Andel allemaal te bieden hebben? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs in onze vestiging in Wijk en Aalburg. We horen graag van je wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen.

Over ons