Beschrijving

HET FAMILIEHUIS BIJ UITSTEK

Heerlijk in de zon genieten van een goed boek. De prachtige erker aan de voorzijde van jouw nieuwe woning is dé hotspot in huis. Hier heb je niet alleen een mooi
uitzicht over het woonhofje, maar geniet je bovendien volop van de zon. De erker zorgt bovendien voor een heerlijke, lichte woning.

Deze woning is een familiehuis bij uitstek. De grote open keuken, het fijne kookeiland, de ruime eetkamertafel en de heerlijke loungehoek; dit is thuiskomen waar je altijd al van hebt gedroomd. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan het vertrek aan de voorzijde met recht de titel masterbedroom verdient. En wat dacht je van de badkamer, met een dubbele wastafel, een douche én ligbad? Het separate toilet maakt het plaatje af.

Op zolder heb je de ruimte om je helemaal uit te leven. Een drumstel, walk-in closet of thuiswerkkamer. De keuze is aan jou. Laten we de volledig geïsoleerde berging niet vergeten. Met twee parkeerplekken op eigen erf blijft er genoeg ruimte over voor jouw woondroom.

Kenmerken