Beschrijving

Droom je van rustiek, vrij en ruimtelijk wonen aan de rand van een natuurgebied? Dan is dit écht een buitenkans! De vrijstaande woning is gedateerd maar gesitueerd op een ruim perceel aan de rand van het dorp met daarachter het schitterende en rustgevende natuurgebied de Westelijke Langstraat! Gelegen in het pittoreske Capelle vlakbij de jachthaven. De inhoud van deze woning bedraagt ca. 325 m3 en de perceelgrootte 1755 m2. In de straat is er openbare parkeergelegenheid aanwezig en in de omgeving bevindt zich een gezellig openbaar kinderspeelveld en de haven. De A59 is op korte afstand bereikbaar met snelle ontsluiting naar de steden Waalwijk, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie over (uw uitzicht) het natuurgebied Westelijke Langstraat kunt u vinden op: https://www.brabantsedelta.nl/westelijkelangstraat

Begane grond: 
Ontvangsthal met trapopgang naar de verdieping, slaap/werkkamer gelegen aan de voorzijde van de woning, woonkamer aan de achterzijde, dichte keuken met eenvoudige keukenopstelling, badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De loopdeur geeft toegang tot het achterliggende terras en achtertuin met aangebouwde berging. 

Verdieping: 
Trapopgang en 2 slaapkamers. 

Tuin:
De groene achtertuin is gevarieerd ingedeeld met terrassen, gazon en plantenborders voorzien van vaste beplanting. Er is een stenen berging aanwezig tegen de woning en in de tuin diversen vervallen bergingen. Achter het perceel bevindt zich het stil natuurgebied. De voortuin is eveneens met beplanting en sierbestrating aangelegd. Rechts van de woning is een ruime oprit/ garage mogelijk. 

Omgeving:
In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid ook op openbaar terrein en een leuk speelveld met ruimte voor de kinderen om te spelen. Het natuurgebied ‘Langstraat’ ligt direct achter het perceel, ook de ‘Loonse en Drunense Duinen’ liggen op fietsafstand evenals het bekende attractiepark ‘De Efteling’. De A59 is met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk, Breda, Tilburg en ‘s- Hertogenbosch.

Kenmerken