Beschrijving

In een hele rustige straatweg ligt deze hoekwoning met royale berging. Aan de achterzijde is het woonhuis uitgebouwd zodat er een mooie ruime woonkamer en een praktische bijkeuken is ontstaan. De woonkamer heeft een gezellige allesbrander en openslaande deuren naar het zonneterras. Het middelpunt van de woning is de keuken die is ingericht met een rechte keukenopstelling met inbouwapparatuur. Op de verdieping naast de badkamer 3 keurige slaapkamers. De bergzolder vormt het sluitstuk van de woning. Fijne diepe achtertuin op de zonzijde. Achterop het perceel staat een royale stenen berging die bestaat uit een betonvloer, spouwmuur metselwerk en voorzien van isolerend glas. 

Begane grond:
Entree, toilet met closetcombinatie, trapopgang naar de verdieping, meterkast, koele kelderruimte, keuken ingericht met een rechte keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, heerlijke ruime woonkamer met gezellige houtkachel en tuindeuren en praktische bijkeuken met aansluitingen t.b.v. wm/wasdroger. 

Verdieping:
Overloop met vaste kast, toegang tot de zolderetage via een vlizotrap, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kastruimte en badkamer ingedeeld met een inloopdouche en wastafel.

Zolder:
Keurige bergzolder verdeeld in een voorzolder waar ook de cv-opstelling hangt en een hobby/bergkamer met dakraam; de zolder is met een vlizotrap te bereiken. 

Tuin:
De achtertuin is ca. 14 meter diep en gesitueerd op de zonzijde. Gevarieerd ingedeeld met sierbestrating, gazon en plantenborders. Achterop het perceel staat een nieuwe stenen berging. De constructie van deze berging bestaat uit een betonvloer, spouwmuur metselwerk en een kunststof dakbedekking. Afmetingen ca. 5.40 x 3.50 meter). Aan de voorzijde een eigen oprit en siertuin.  

Omgeving:
Dussen is gelegen in het land van Heusden en Altena. Het is een rustige en groene omgeving. Echt een woonomgeving om tot rust te komen. In het dorp zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig en tevens is er een basisschool op het dorp.  Door de ligging van het dorp dichtbij de rijksweg A27 is er ook een goede bereikbaarheid van steden zoals Gorinchem, Breda en Den Bosch. Het is een mooie leefomgeving voor jong en oud.

Kenmerken