Beschrijving

Dit mooie appartement is gelegen in het midden van het rustige rivierdorpje Andel. Het appartement bevindt zich op de eerste etage en het is uitgerust met een balkon waar men de hele middag en avond kan genieten van de zon. Omdat er zowel aan de west-, noord- en oostkant ramen aanwezig zijn, is er veel lichtinval in de woonkamer en de slaapkamers. Er is een ruim opgezette keuken met inbouwapparatuur en badkamer aanwezig en een handige bijkeuken. Verder kan men gebruikmaken van een eigen berging met parkeerplaats. Het appartement ligt op steenworp afstand van een supermarkt en een pizzeria. 

Centrale entree:
Op de begane grond bevindt zich een centrale ontvangsthal dat uitloopt in het atrium. In de ontvangsthal zijn ook de brievenbussen aanwezig. Het atrium kenmerkt zich door veel lichtinval. Het appartement is zowel met de lift als met de trap te bereiken.

Indeling appartement:
Centrale hal met videofoon, meterkast, 2 slaapkamers met raampartijen, praktische bijkeuken met aansluitingen t.b.v. wasmachine/wasdroger, cv-opstelling en WTW-unit, toilet met zwevend closet en fontein, ruime badkamer met een inloopdouche, ligbad, zwevend closet en een wastafelmeubel, grote woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het balkon, keuken ingericht met een hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur.

Parkeerplaats en berging:
In het souterrain is een eigen parkeerplaats en een eigen berging (2,5 m x 1,8 m) aanwezig. Het souterrain is zowel met de lift als met de trap bereikbaar. Tevens is er een op afstand bedienbare sectionaal deur aanwezig. Ook buiten het complex is er voldoende parkeergelegenheid.

Balkon:
Het balkon bevindt zich aan de westzijde van het appartement en biedt uitzicht op het marktplein en de kerktoren. In de middag en de avond kan men genieten van de zon.

Omgeving:
Andel is gelegen in het land van Heusden en Altena. Het is een klein, rustig dorpje dichtbij de rivier de Maas. In het dorp zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig, zoals winkels, scholen, huisarts en horeca. Ook is er elke vrijdagochtend een markt. Er stopt een lijnbus (Gorinchem-Den Bosch) voor het complex. Met de auto zijn de omliggende steden (Zaltbommel, Gorinchem, Den Bosch) goed te bereiken.

Kenmerken