Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Woning verkopen Dongen

Woning verkopen Dongen
Woning verkopen Dongen

Snel ​woning verkopen Dongen? Heeft u een nieuw huis op het oog en wilt u daarom u huidige huis zo snel mogelijk verkopen? Dan bent u bij de De Makelaars van Altena aan het juiste adres. Wij zijn dé makelaar bij u in de omgeving, die u graag helpt bij het verkopen van uw woning. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het aankopen van uw droomhuis. Zowel voor nieuwbouw projecten als bestaande woningen kunt u bij onze makelaardij terecht. Onze makelaars zijn al jarenlang bekend met uw regio, waardoor ze u extra goed kunnen adviseren. Onze woningen zijn te vinden in de volgende streken: het Land van Heusden en Altena, de Langstraat en de Bommelerwaard. De woningen die wij aanbieden worden op meerdere sites geplaatst. Zo staan ze allereerst natuurlijk op onze eigen website en hebben we in onze vestigingen ook advertenties hangen van diverse woningen. Daarnaast plaatsen we bij toestemming ook al onze woningen op de website van Funda, Jaap, VBO, ZAH , huizenzoeker en DMVA. Als u meer informatie wilt over ons woningaanbod, kunt u contact opnemen met een van onze makelaars. Uw woning nemen wij ook graag op in ons bestand. We helpen u graag bij het verkopen van uw huis. Woning verkopen Dongen ​is een stuk eenvoudiger geworden door de De Makelaars van Altena. Onze makelaars zorgen voor een persoonlijke benadering en betrokkenheid. We geven u graag advies over de mogelijkheden om uw huis te koop te zetten. Dus als u uw woning zo goed mogelijk wilt verkopen,bent u van harte welkom om kennis te komen maken met onze makelaars. Onder het genot van een lekkere warme kop koffie zullen we de mogelijkheden gaan bespreken. 

Professioneel uw woning verkopen Dongen

Woning verkopen Dongen ​gebeurd goed en voorspoedig bij De Makelaars van Altena. Onze makelaars zorgen ervoor dat uw woning op een aantrekkelijke manier op de markt komt. We verkopen uw huis alsof het ons eigen huis betreft. Door onze jarenlange ervaring en juridische kennis weten we precies hoe we uw huis waardevol kunnen maken. We zullen u van begin tot eind adviseren. Ook maken we een presentatie van uw huis waarin plattegronden, foto's en beschrijvingen van het huis te vinden zijn. Daarna is uw woning helemaal gereed om in de markt gezet te worden. We zullen na uw goedkeuring de woning ook op diverse websites zetten. Dit heeft als gevolg dat uw woning landelijk vindbaar is. Daarnaast kunnen we ook een bord met 'te koop' in uw tuin plaatsen. Dus voor woning verkopen Dongen, bent u bij De Makelaars van Altena aan het juiste adres! 

Goede service bij woning verkopen Dongen

Bij het verkopen van een woning in Dongen kan er veel komen kijken. Daarom staan onze gepassioneerde makelaars altijd voor u klaar. Woning verkopen Dongen​ is ons vak, dus wij nemen graag u zorgen uit handen bij het verkopen van uw huis. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over het kopen of verkopen van een huis. Wij zijn bereid om alles netjes voor u uit te zoeken en bijvoorbeeld een contract uit te leggen in begrijpelijke taal. Dus bij interesse in een woning kopen of verkopen in , bent u van harte welkom bij De Makelaars van Altena. Woning verkopen Dongen doet u eenvoudig met De Makelaars van Altena!