Verkoop en verhuur zakelijk

Bedrijfsmakelaar. Pandgericht. Klantgericht.

Ongetwijfeld heeft u de kreet 'pandgericht' al eens gehoord. Net als 'klantgericht'.
De Makelaars van Altena zijn bedrijfsmakelaars bij uitstek en combineren deze termen daarom graag. Pandgericht én klantgericht: het juiste pand voor de juiste klant.

Anders gezegd: u wilt verkopen of verhuren tegen de beste opbrengst zonder rompslomp. Als bedrijfsmakelaar pur sang gaan wij op zoek naar de juiste match.

Om die reden treft u De Makelaars van Altena ook op RealNext.nl en Funda in Business, een zeer uitgebreid overzicht van beschikbaar bedrijfsonroerend goed. Denk aan winkels, kantoren of bedrijfsruimten. Veel aanbieders van bedrijfshuisvesting oriënteren zich - net als zoekers - op RealNext en nemen daarna hun makelaar in de arm voor advies en verkoopbegeleiding.

 

Rondje van de zaak
Die mogelijkheden bieden wij u uiteraard ook, maar doen daar nog een schepje bovenop. De waardebepaling van uw object (verkoop of verhuur) doen wij GRATIS. Service van de zaak! Uiteraard alles op basis van een goed gesprek, waarin wij uw eisen en wensen bespreken. Met heldere afspraken en duidelijke doelstellingen. Want (uw) tijd kost geld.

 

 

Contact
Neem contact met ons op voor een no-nonsense gesprek.
Wij gaan graag uw uitdaging aan!
Mail of bel met 0900 - 22 21 11 0