Verkoop agrarisch

Zakelijk. Met twee benen op de grond...


Stel... U beschikt over een perceel grond dat u van de hand wil doen tegen een goede prijs. En dat binnen een redelijk afzienbare termijn. Dat is helder. Maar waar en hoe vindt u dan een geïnteresseerde koper?

De Makelaars van Altena hebben het antwoord. Wij kennen de regio van haver tot gort en weten welke partijen 'in de race' kunnen komen. Met verstand van zaken begeleiden wij de verkoop van uw agrarisch object tegen de beste voorwaarden.

 

Stille verkoop
Het kan ook zijn dat u uw onroerend goed liever van de hand doet via de zogenaamde 'stille verkoop'. Dat kan natuurlijk ook. Uw agrarisch object wordt dan niet gepubliceerd, maar wordt discreet besproken met serieuze kandidaten. Ook binnen dit traject ontzorgen wij u graag.

 

Aanbod
Ons ruime aanbod van agrarisch onroerend goed kunt u onder meer vinden op onze website DeMakelaarsvanAltena.nl. Maar ook op Funda Landelijk komt u ons tegen!

 

Contact
U zoekt een zakelijke partner voor uw verkoop? Eén die deskundig en doortastend is? Bel De Makelaars van Altena. Graag maken wij met u een afspraak.