Vorige | Volgende

Veense Put 92-94-96 VEEN

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Recreatiegebied de Veense Plassen is een uniek stukje Nederland. Veel water met prachtige vergezichten. De 2 plassen staan in open verbinding met de rivier de Maas. Volop recreatiemogelijkheden dus. Van oorsprong zijn de bouwkavels uitgegeven met een standaard breedte van 10 meter. Deze kavel heeft een breedte van maar liefst 35 meter! Het zijn dus 3 kavels waarbij 1 kavel een breedte heeft van 15 meter. Mede omdat er weinig grond meer beschikbaar is op de Put betreft dit een uitzonderlijk aanbod.

Momenteel is de grond deels ingericht met bestrating, grind, gras en fungeert het als parkeerplaats en waterwinplaats voor de brandweer. Alles kan hier naar eigen wens ingedeeld worden en de laatste functie kan op verzoek komen te vervallen. Er zijn reeds nutsvoorzieningen aanwezig (water, elektra en riool) op Veense put 96 (linker kavel).

Dagelijkse voorzieningen in Veen zijn met 5 minuten fietsen te bereiken. Ook de omgeving is rijk voorzien van groen en water wat het tot een toplocatie maakt om te relaxen!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1025 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalburg
Sectie
E
Perceel
1774
Oppervlakte
310 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Aalburg
Sectie
E
Perceel
1655
Oppervlakte
425 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Aalburg
Sectie
E
Perceel
1656
Oppervlakte
290 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Deel dit object