Taxatie zakelijk

Van waarderen tot rapporteren.
 

Een goede taxatie van bedrijfspanden of ander zakelijk onroerend goed vraagt om deskundigheid. De Makelaars van Altena hebben die in huis, of het nu gaat om taxatie van opslagloodsen of om complexe bedrijfsterreinen.
Als klant ontvangt u in alle gevallen een rapport met een duidelijk uiteenzetting over de waarde van het pand en het waarom daarvan.

Dit verslag is een degelijk vertrekpunt bij overname, financiering of uitbreiding van (bedrijfs-)panden. En weet: wij helpen u graag!

Gratis
De waardebepaling van een object is vaak de allereerste stap in het verkooptraject. Deze maakt een meer uitgebreide taxatie in veel gevallen overbodig. De waardebepaling krijgt u 'van het huis'! GRATIS dus.

Maar er is meer... Voordat wij aan de slag gaan, bespreken wij graag uw wensen en eisen. Evenals alternatieven. Bijvoorbeeld: Is verhuur een optie als er niet direct een koper beschikbaar is?
De afspraken die wij met elkaar maken, leggen wij voor u vast. Zo blijven zaken  maximaal transparant. Een prettig idee, nietwaar?

 

Contact
Wilt u weten waar uw kansen liggen?
Kom langs, stuur een e-mail of bel met 0900 - 22 21 11 0