Taxatie particulier

Een degelijke taxatie vraagt om een deskundig oog.


Wie een nieuw huis wil kopen, heeft in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Dat geldt ook bij een stevige verbouwing van een bestaand huis. Mogelijk wilt u herfinancieren of uw hypothecaire geldlening uitbreiden.

In al deze gevallen heeft u een officieel taxatierapport nodig. Een rapport dat moet voldoen aan de eisen die geldverstrekkers stellen, alsook het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

De Makelaars van Altena zijn erkende en gecertificeerde taxateurs en niet voor niets lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Klantbelang, integriteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Net als deskundigheid en weten wat er (bouwkundig) te koop is. Dát is ons fundament!

Overigens taxeren wij ook voor notarissen, rechtbanken, gemeenten en andere officiële instanties die om verschillende redenen een betrouwbaar taxatierapport nodig hebben.

 

Objectief. Betrouwbaar.
Een zorgvuldige taxatie vraagt dus om een deskundig oog. Wij bekijken uw huis, de ligging, de bouwkundige staat en alle andere relevante zaken van onder tot boven. Met een gedegen taxatierapport als resultaat.

De Makelaars van Altena zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Deze instantie keurt rapporten van aangesloten taxateurs, die aan strenge eisen dienen te voldoen. Zo krijgen geldverstrekkers, intermediairs maar ook consumenten heldere, objectieve en betrouwbare taxaties. De wijze waarop een pand getaxeerd is, wordt in het rapport eveneens uitvoerig belicht.

 

Een betrouwbare taxatie nodig?
Laat uw oog vallen op De Makelaars van Altena.