Vorige | Volgende

Spijk 0 ong WIJK EN AALBURG

Koopsom € 162.000 v.o.n.

Bewaar object
Nog 1 bouwkavel beschikbaar!

Omschrijving

Bouwkavel 1 is nog beschikbaar!

Plan 'Spijk' in Wijk en Aalburg ligt op een heerlijke plek aan de rand van het dorp. Aan de voet van de dijk met op loopafstand de rivier de Maas met prachtige stranden en uitgestrekte uiterwaarden om doorheen te lopen. Wonen in het dorp maar toch met het karakter van het buitengebied. Een gevarieerde lintbebouwing met groene vlakken geven een karakteristiek beeld van landelijk leven en wonen. En dat op zeer korte afstand van scholen, winkels en andere dagelijkse voorzieningen.

Het plan bevat 8 royale kavels waarop vrijstaande woningen (twee-onder-een-kap is ook mogelijk) gerealiseerd gaan worden. De laatste 4 kavels (kavel 2, 3, 4 en 5) meten respectievelijk 499, 502, 506 en 506 m2 en zijn klaar om bebouwd te gaan worden. U hoeft zich niet te houden aan de bouwvergunning die er ligt, u mag bouwen wat u wil als het maar binnen de contouren van het bouwvlak ligt. De maximale goothoogte bedraagt 6 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 11 meter.

Het terrein is al bouwrijp gemaakt en geschikt om, indien gewenst, direct bebouwd te worden. Ook is het mogelijk om de kavel te kopen en pas later te bebouwen.


Spijk Wijk en Aalburg
Kavel 1 € 162.000,- v.o.n.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
499 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalburg
Sectie
E
Perceel
4442
Oppervlakte
499 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Spijk 0 ong WIJK EN AALBURG

naar Spijk 0 ong WIJK EN AALBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object