Vorige | Volgende

Polderzicht 0 ong WIJK EN AALBURG

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie! Nog één kavel beschikbaar! Zeker bij de bouw van een woonhuis is locatie allesbepalend. En deze locatie is prachtig. Aan de rand van een kleinschalige 'villawijk' zonder dikdoenerij met fraaie woningen gesitueerd op ruime kavels. Deze 9 bouwkavels variëren in grootte van 822 m2 tot 1800 m2 en worden aan een brede, nog te realiseren waterpartij gesitueerd.

De bebouwingscriteria zijn bijzonder ruim. Bebouwing is mogelijk tot 70% van het bouwblok wat betekend dat er bebouwd kan worden vanaf circa 175 m2 vloeroppervlak tot maar liefst 280 m2 op kavel 7. Goothoogte 6 meter met een nok tot 9 meter. Verder mogen er bijgebouwen worden geplaatst tot 125 m2 met een nokhoogte van 6 meter. Ook werken aan huis is mogelijk tot 60 m2 vloeroppervlak en met vrijstelling tot 100 m2.

Wijk en Aalburg ligt landelijk en centraal. De snelwegen A2, A15, A27 en A59 omkaderen het Land van Heusden en Altena en omliggende gebieden en maken de fraaie dorpen aantrekkelijk door de bereikbaarheid. Verder zijn alle nodige voorzieningen in Wijk en Aalburg zelf aanwezig. Het winkelcentrum ligt op loopafstand met winkels als Hema, Zeeman, Kruidvat e.d. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden langs rivier de Maas met de uiterwaarden en zandstranden.

Wijk en Aalburg - Polderzicht
Kavelprijzen vanaf € 265.000,00 tot € 345.000,00 v.o.n.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalburg
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
1000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Polderzicht 0 ong WIJK EN AALBURG

naar Polderzicht 0 ong WIJK EN AALBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object